SPOR

PETROLSPOR TEMPO YÜKSELTTİ

İlimizi 3. Ligde temsil edecek olan Petrolspor’da transfer edilen futbolcuların da kampa katılmaya başlamasıyla, 1. etap çalışmalarında tempo yükseltti.

PETROLSPOR TEMPO YÜKSELTTİ
13-07-2015 21:59
Google News

Yeni bir takım hüviyetine bürünmeye çalışan, yeni sezon hazırlıklarını TP Tesisleri'nde günde çift idman yaparak sürdüren Kırmızı-Beyazlılar bayram sonunda Bolu’da yapacağı kamp öncesi hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Orhan Kapucu nezaretinde günde çift idman yapan kırmızı – beyazlılar sabah kondisyon depolarken, aksam idmanında ise top çalışması yapıyor.

"HEDEFİMİZ İYİ BİR EKİP"

Teknik direktör Orhan Kapucu bu sezonki hedeflerinin iyi bir kepi oluşturmak ve Petrolspor’u hak ettiği yere taşımak olduğunu söyledi.

Her Antrenman öncesi futbolcular ile konuşma yapan Teknik Direktör Orhan Kapucu, bu sezon ligdeki hedeflerinin iyi bir takım olmak, çok koşan, çok pres yapan, kazanma hırsı olan bir takım oluyturmak olduğunu söyledi.

Kendileri için zor bir sezon olacağını vurgulayan Kapucu, “Antrenmanlara başlayalı 4-5 gün oldu. Birkaç oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Transfer çalışmalarımız devam edecek. Bizim için zor bir sezon. Bu seneki hedefimiz öncelikle iyi mücadele eden bir takım kurmak. İnançla azimle yolumuza devam edeceğiz. Eski Petrolspor’u hatırlatacak, yaşatacak bir takım hazırlamak” dedi. Transferler hakkında bilgiler veren Kapucu, “Birçok transfer olabilir. Şu anda zaten eksik takımız. Nereden bakarsanız 8-9 tane daha oyuncu gelecek” ifadelerini kullandı.

BOLU KAMP 19 TEMMUZ’DA

Yarın Batman kampını noktalayacaklarını belirten Teknik patron Orhan Kapucu, “1. etap kamp çalışmalarımızı tamamlayıp, 2. etap kamp çalışmasına 19 temmuz’da Bolu’da toplanarak devam edeceğiz. Bolu kampında hazırlık maçlarına önem verip takımdaki eksiklikleri belirleyip, yönetime rapor sunacağım. Elimizde sihirli bir değnek yok. Ama çok çalışıp, çok koşan çok pres yapan iyi mücadele eden bir takım kurma sözü veriyorum.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete