SPOR

PETROLSPOR TEMPOYU ARTIRDI

2. lig temsilcimiz Petrolspor, haftayı ‘bay’ geçirdiğinden dolayı futbolculara verilen izinden sonra yeniden çalışmaya başladı.

PETROLSPOR TEMPOYU ARTIRDI
01-02-2016 20:21
Google News

Haftayı ‘bay’ geçiren kırmızı-beyazlı ekip TP tesislerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Bergemaspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanan Petrolspor tempoyu arttırdı. Teknik direktör Cengiz Seçsev idmanda futbolcuların adeta pestilini çıkardı.

“HER MAÇ FİNAL”

Her maça final havasında hazırlandıklarını belirten Teknik Patron Cengiz Seçsev, “Rehavete kapılmadan Bergemaspor maçına hazırlanıyoruz. Haftayı maç yapmadan geçirdiğimiz için futbolcularımızın diri ve hırslı olmaları için çok yoğun ve tempolu çalışıyoruz. Hedefimize ulaşabilmek için daha çok çalışmamız gerekir. Bergemaspor maçından alacağımız 3 puan bizim gerçek rotamızı belirleyecek. Onun için her maç olduğu gibi Bergema maçı çok çok önemli.” İfadelerini kullandı.

TARAFTARA ÇAĞRI

Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacakları Bergema maçının önemli olduğunu ve taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Teknik sorumlu Cengiz Seçsev, “Taraftarlarımızdan ricamız Pazar günü saat 13.00’te şehir stadına gelmeleri ve takımlarını 90 dakika centilmenlik çerçevesinde desteklemeleri. Onları desteği ile maçı kolaylaştırıp galip gelmek istiyoruz. Bunun için teknik heyet ve futbolcular çok çalışıyoruz. Bergemaspor’u yenebilecek güçteyiz. Taraftarlarımızdan gücümüze güç katmalarını istiyor ve bekliyoruz.” Dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete