SPOR

PETROLSPOR, TFF’YE MÜRACAATTA BULUNDU

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Petrolspor, 16 Mayıs Şehir Stadının zemininde bozulmalar olduğu gerekçesiyle gelecek hafta iç saha maçını Siirt’te oynamak için TFF’ye başvurdu.

PETROLSPOR, TFF’YE MÜRACAATTA BULUNDU
02-02-2017 22:37
Google News

Gelecek hafta kendi saha ve seyircisi önünde Pazarspor ile karşılaşacak olan Petrolspor, 16 Mayıs Şehir Stadının zemininden dert yakınıyor. Yoğun kar yağışından dolayı zemininde bozulma meydana gelen 16 Mayıs Şehir Stadında futbol oynamanın imkânsız olduğunu belirten Petrolspor Kulüp Yöneticileri, Pazarspor mücadelesini Siirt’te oynamak için TFF’ye başvurdu.

“TFF’DEN GELECEK CEVABI BEKLİYORUZ”

Dersimspor maçını ağır bir zeminde oynayan Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, beraberlikle sonuçlanan maçı stadın ağır zeminine bağladı. Her puanın altın değerinde olduğunu belirten Kulüp Yöneticileri “16 Mayıs Şehir Stadımızın zemininde ağır bozulmalar meydana geldi. Pazarspor ile yapacağımız maçı, her iki takımın da daha rahat oynayabilmesi için maçın Siirt’te alınmasını istiyoruz. TFF’ye başvuru yaptık, TFF’den gelecek cevabı bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete