SPOR

PETROLSPOR TOKAT’A GİTTİ!...

Ligin son haftalarında aldığı sonuçlarla Play-Off hattından uzaklaşan Petrolspor deplasmanda Erbaaspor ile karşılaşmak için Tokat’a gitti.

PETROLSPOR TOKAT’A GİTTİ!...
16-03-2018 22:16
Google News

3. lig temsilcimiz Petrolspor, ligin 27. haftasında deplasmanda Erbaaspor ile karşılaşacak olan Petrolspor karayolu ile Tokat iline gitti.

Temsilcimiz Petrolspor, kötü gidişata dur diyebilmek için bugün Tokat’ta yapacakları ter idmanından sonra kampa girecek. Kırmızı-beyazlı ekip, yarın saat 14.30’da oynanacak Erbaaspor maçına çıkacak.

"KÖTÜ GİDİŞATA SON VERMEK İSTİYORUZ"

Kötü gidişata dur demek için sahaya çıkacaklarını belirten Kulüp Başkanı Ekrem Konaç "Takımımızda cezalılar var. Celal Aras ve Reha Kurt’tan yoksun olarak sahaya çıkacağız. Erbaaspor çok zor bir deplasman. Onlar da 3 puan için sahaya çıkacaklar. Biz de 2 haftadır devam eden kötü gidişatımıza son vermek istiyoruz. Bu maçta 3 puan almak istiyoruz" dedi.

PETROLSPOR’DA İKİ EKSİK

Petrolspor’da Erbaaspor karşısında 2 futbolcu yarın forma giyemeyecek. Kırmızı-Beyazlılarda  Kart cezalısı Reha Kurt ile Celal Aras Erbaaspor maçının kadrosunda yok. Basın sözcüsü Fatih Ceylan takımda iki eksiğin olmasına rağmen yerine oynayacak futbolcuların forumda olduğunu ve iki önemli oyuncuyu aratmayacaklarını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete