SPOR

PETROLSPOR, TOP BAŞI YAPIYOR

Kırmızı-Beyazlılar 2 aylık ayrılığın ardından ilk idmanına yarın 16 Mayıs Şehir Stadında çıkacak.

PETROLSPOR, TOP BAŞI YAPIYOR
13-07-2018 18:36
Google News

Spor-Toto 3. lig 1. Grup’ta ilimizi temsil edecek olan Petrolspor, yarın 16 Mayıs Şehir Stadında yapacağı ilk idmanla sezona hazırlanacak. 22 Temmuz tarihine kadar Batman’da çalışmalarını sürdürecek olan Kırmızı-Beyazlı Ekip, 23 Temmuz tarihinde Erzurum’da 2. etap kamp çalışması yapacak. 12 gün sürecek 2 etap kamp çalışmasında 2 hazırlık maçı yapacak olan Petrolspor futbolculara verilecek 3 günlük aradan sonra 3. etap kampı için yeniden toplanacak. 
24 KİŞİLİK KADRO
İç transferde, Samed Kartal, Serhat Özyılmaz, Emre Aydın, Emre Bayram, Halil Aşut, Celal Aras, Veysel Karadağ, Ökkeş Can Karakurt ve Furkan Dicle sözleşme yenilediklerini hatırlatan Petrolspor Futbol Şube Sorumlusu Tekin İnci, dış transferde ise Hasan Ahmet Sarı, Nureddin Ersoy, Erhan Kurt, Bedri Evren, Süleyman Kasap, Bedirhan Çelik, Mehmet Bağlı ve Nurullah Dağaşan ile sözleşme imzaladıklarını hatırlattı. Alt yapıdan A takıma kazandırılan İbrahim İnal, Hasan Kılıç, Aydın Arslan, Abdurrahman Üce, Serhat Önem, Yusuf Kanağı ve Y. Emre Aslan ile kadroda 24 futbolcunun olduğunu bildirdi. 
2 FUTBOLCU DAHA 
Kamp haftasında Beşiktaş’tan Yusuf’un kadroya katılacağını belirten Futbol Şube Sorumlusu Tekin İnci, bir stoper transferi yapıp transferi kapatacaklarını söyledi. 3. etap kamp programından sonra teknik heyetin vereceği raporlar doğrultusunda hareket edeceklerini belirten İnci, Batmanlı futbolseverlerin takıma inanmalarını ve destek vermelerini istedi. (Yusuf Kavak) 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete