SPOR

PETROLSPOR TOP BAŞI YAPTI!..

Spor-Toto 3. lig 3. grupta mücadele edecek olan Petrolspor 2015-2016 sezonunu hazırlıklarına kendi tesislerinde yeniden başladı.

PETROLSPOR TOP BAŞI YAPTI!..
07-08-2015 20:23
Google News

TP Tesisleri’nde toplanan kırmızı-beyazlı ekip teknik direktör Orhan Kapucu ve yardımcılarının koordinesinde sahaya çıktı. 27 futbolcunun katıldığı antrenmana Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez ve yönetim kurulu üyeleri de yakından takip etti. Gazetecilere açıklamalarda bulunan başkan Aydın Gülmez, ligde önemli başarılar beklediklerini ifade ederek, futbolcuların forma konusunda bekleneni vermesi için mücadele vereceğine inandığını söyledi.

TEK HEDEF BAŞARI

Teknik direktör Orhan Kapucu, Bolu kampından sonra çalışmalarına başladıklarını ifade etti.  Tecrübeli teknik adam Kapucu, ortaya gerçekçi bir hedef koyabilmek için uygun bir ekip ile yola çıkılması gerektiğini ifade ederek, “Kamp dönemi içerisinde iyi bir ekip oluşturup, iyi bir çalışma performansı gösterdik. Kamp dönemi içerisinde yaptığımız hazırlık maçlarında eksikliklerimizi tespit edip, daha sonra tedavi yoluna gitti. Şuanda her şey planlı programlı bir şekilde devam ediyor. Kadronuzda tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç ve yetenekli oyuncularımız var. Bizde belli ölçülerde planlı programlı bir şekilde ligde başarılı olmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete