SPOR

PETROLSPOR TOP BAŞI YAPTI

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

PETROLSPOR TOP BAŞI YAPTI
20-12-2015 20:32
Google News

19 takımın mücadele ettiği grupta İlk yarı oynadığı 18 karşılaşmada 5 galibiyet, 5 berberlik ve 8 mağlubiyet alan Petrolspor grubu 20 puan ile 14. sırada tamamlarken, düme düşme hattının üzerinde olması sebebiyle taraftarlarını endişelendiriyor.  4 günlük iznin ardından ardından Cuma günü ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Batman Petrolspor teknik direktörü Cengiz Seçsev, ikinci devre hazırlıklarına başladıklarını belirterek şunları söyledi; “Öncelikle göreve geldiğim süre zarfında takımın başarısı için ben ve futbolcularım çok çalıştık. Genel anlamda oynadığımız maçlarda mücadele ruhunu ortaya koyup, şansımızı kıramadık. 2. Devre hazırlıklarımız Cuma günü itibariyle başladık. Çalışmalarımız kendi tesislerimizde yoğun bir şekilde devam edecek”.

""

TRASFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Devre arası dolayısıyla transfer konusuna da değinen Seçsev, gerekli görülen mevkilere 4 veya 5 oyuncu almayı düşünüyoruz” derken, devre arası transferlerin zor olduğunu belirtti.

25 Aralık tarihine kadar Batman’da çalışacak olan kırmızı-beyazlı ekip, 2 günlük aradan sonra devre arası kampı için Antalya’ya Limak otelde çalışmalarını sürdürecek. 10 Ocak tarihinde

deplasmanında karşılaşacağı Sandıklıspor maçına kadar hazırlıklarını sürdürüp, Antalya’dan Sandıklıya geçecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete