SPOR

PETROLSPOR TRANSFER DEFTERİNİ KAPATTI

3. ligde ilimizi temsil eden Petrolspor basın sözcüsü Emin Çelik, tespit ettikleri futbolcuları kadrolarına kattıklarını belirterek, "Şu an için transferi kapattık" dedi.

PETROLSPOR TRANSFER DEFTERİNİ KAPATTI
09-01-2020 15:31
Google News

 

Antalya’nın Lara ilçesinde devre arası kampı yapan Petrolspor, ligin ikinci devresi hazırlıklarını tamamlayarak bugün (Cuma günü) deplasmanda karşılaşacağı Kelkitspor maçı için Gümüşhane’ye gitti. Takımın son durumu hakkında bilgilendirme yapan Petrolspor basın sözcüsü Emin Çelik, transfer döneminde 12 futbolcuyu renklerine bağladıklarını söyledi.
12 YENİ FUTBOLCU
Transfer planlamaları üzerinde teknik direktör Ahmet Yavuz ile anlaştıktan sonra tespit edilen tüm futbolcular ile anlaştıklarını belirtirken yaptıkları transferleri açıkladı. 13 eski futbolcu ile yollarını ayırdıklarını belirten Sözcü Çelik, 12 yeni futbolcu ile anlaşma sağladıklarını belirtti.

Yeni transferler şu isimlerden oluştu; 
Cihan Şentürk (Kaleci), 
Ferdi Konak (Sol Bek), 
Berkay Çakır (Stoper), 
Semih Oğuz (Stoper), 
Güner Okay (Sağ Kanat), 
Furkan Karabatak (Sol kanat), 
Ahmet Güven (Forvet), 
Taylan Özgün (Forvet), 
Buğra Temel (Orta Saha)
Ali Kılıç (Sol Bek), 
Mazlum Demir (Sağ Bek), 
Ahmet Keleş (Ön Libero), 

"KÜME DÜŞME HATTINDAN UZAKLAŞACAĞIZ"

Basın sözcüsü Emin Çelik, devre arası kampında ağır antrenmanlar yaparak sezonun 2. yarısına hazırlandıklarını dile getirerek, "Lige en iyi şekilde hazırlandık. Futbolcularımızın bireysel performansları ile hem fiziksel hem de zihinsel olarak iyi durumdayız. Umarım küme düşme hattından uzaklaşıp, takımı iyi bir yere getireceğiz." şeklinde konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete