SPOR

PETROLSPOR TRANSFERDE İDDİALI

Yeni sezona iddialı girmeye hazırlanan 3. lig temsilcimiz Batman Petrolspor, bu hafta anlaşma sağladığı futbolcuları açıklayacak.

PETROLSPOR TRANSFERDE İDDİALI
23-06-2014 21:03
Google News

Spor Toto 3. Lig takımlarından Petrolspor’un kulüp başkanı Aydın Gülmez, 14 Temmuz da yapılacak 1. etap kamp çalışmasına kadar transferi bitirmeyi hedeflediklerin söyledi.

Gülmez, yaptığı açıklamada, “transfer komitesi ve teknik heyetimiz ile uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Aceleci olmadan aldığımız raporlar doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Hafta sonuna kadar anlaşma sağladığımız futbolcuları açıklayacağız.” dedi.

İç ve dış transferde bazı oyuncularla temaslarının sürdüğünü ifade eden Gülmez, şunları kaydetti: “Bazı futbolculara yaptığımız tekliflere cevap bekliyoruz. Eğer olumlu bir yanıt alamazsak alternatif isimlere yöneleceğiz. Hedefimiz transferde tam isabet sağlamaktır. Önceliğimiz 14 Temmuz’da yapacağımız 1. etap kampına kadar transferi bitirmek. Yaptığımız transferlerle yeni sezona her yönü ile hazırlıklı girmektir.” İfadelerini kullandı.

ÖNCELİK KALECİ TRANSFERİ

Kaleci Süleyman’a sunulan teklifin cevabını beklediklerini belirten Petrolspor kulübü yöneticileri, “sözleşmesi biten kaleci Süleyman ile iki kez görüşmede bulunduk. Kendisine talipli olan Bank Asya ve 2. ligdeki takımlar ile görüşmeleri sürüyor. Kendisinden cevap beklediğimiz gibi kaleci arayışlarına da başladık.” Şeklinde konuştular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete