SPOR

PETROLSPOR, TRANSFERDE TAM GAZ

İlimizi 3. Ligde temsil edecek olan Petrolspor, transfer bombalarını tek tek patlatıyor.

PETROLSPOR, TRANSFERDE TAM GAZ
18-07-2017 17:51
Google News

Şu ana kadar dış transferde Samet Kartal, Murat Akgül, Reha Kurt, Emre Aydın, Muhammet Uyanık ve Veysel Karadağ’dan sonra Celal Aras ile M. Mahmut Emir’i renklerine bağladı.

CEYLAN “KALICI KADRO KURUYORUZ”

Transfer Komitesinin çalışmalarını açıklayan Petrolspor Asbaşkanı Fatih Ceylan “Transferleri titizlikle yürütüyoruz. Teknik heyetin verdiği isimleri çapraz sorgulama ve birebir görüşmeler sonrası transfer ediyoruz. Şu ana kadar dış transferde 8 futbolcu ile anlaştık. Çok sayıda futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmeler tamamlandıkça imzalar atılıyor. Taraftarlarımız rahat olsunlar. En iyi kadroyu oluşturmak için yoğun tempoyla çalışıyoruz. Erzurum Kampına kadar eksiklikleri tamamlayacağız. Kalıcı bir kadro oluşturmak için çok çalışıyoruz” dedi.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Bu sezon Petrolspor Forması giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Celal Aras “Kırmızı-Beyazlı Kulübün, Türk Futbolunda çok köklü bir kulüp olduğunu biliyoruz. Kulübün başarısı için takım arkadaşlarımız ile birlikte çok çalışacağız” dedi.

Genç Oyuncu Muhammet Mahmut Emre ise “Mazisi başarılarla dolu Petrolspor gibi bir kulüpte futbol oynamak ve başarılı olmak, bir gurur kaynağıdır” açıklamasını yaptı.

PETROLSPOR, GÜÇ DEPOLUYOR

Sezon öncesi çalışmalarına Pazartesi günü başlayan kırmızı-beyazlı ekip, 28 Temmuz’a kadar Batman’da TP Tesislerinde çalışmalarını sürdürecek. Takım, 29 Temmuz’da Erzurum Palandöken’e gidip 2. etap kamp çalışmaları ile birlikte hazırlık maçları yapacak. (Atilla İhsan Atay)

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete