SPOR

PETROLSPOR TRANSFERE BAŞLADI

İç transferde 6 futbolcu ile anlaşma sağlayan Petrolspor dış transferde Batmanlı Halit Aşut ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

PETROLSPOR TRANSFERE BAŞLADI
29-06-2015 20:36
Google News

Teknik direktör sorununu Orhan Kapucu ile anlaşarak çözümleyen Petrolspor iç ve dış transfere başladı. Sezon hazırlıklarına 1 Temmuz’da Batman’da başlayacak olan Petrolspor, iç ve dış transfer görüşmelerine başladı. İç transferde Cenk Cengiz, Tolga Yıldız, Sabahattin Usta, Muhammet Kalkan, Hüseyin Rüzgar ve Onur Şirin ile anlaşan Petrolspor, kaleci Süleyman ile hafta sonunu kadar görüşüp, anlaşma sağlanacağı bildirildi.

TANER ARI KASTAMONUDA

Geçen sezonun kadrosunu korumaya çalışan Petrolspor yönetimi, prensipte anlaşma sağladığı Taner Arı’ı Kastamonuspor ile anlaştı. Sezon sonunda Taner Arı ile prensipte anlaşma sağlayan Petrolspor yönetimi Taner Arı’nın ailevi sebeplerden dolayı Batmana gelememeciğini bildirmesi üzerine Arı’nın transferi suya düştü.

HALİL AŞUT YUVAYA DÖNDÜ

Petrolspor’un alt yapısında yetişen ve değişik kulüplerde futbol oynayan Halit Aşut yuvaya döndü. En son Ceyhanspor’da futbol oynayan Halil Aşut, Petrolspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Öte yandan Petrolspor yönetimi Dış transferde İskenderun Demir Çelik, Balçova, Ankara Demirspor ve Beşiktaşın alt yapısından futbolcular ile görüşmelerin sürdürdüğü belirtildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete