SPOR

PETROLSPOR, TRT KÜRDİ’DEYDİ

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, TRT Kürdi Muhabiri Mehmet Şirin Yılmaz’ın sunduğu canlı yayın programında takımın yeni sezon hedeflerini anlattı.

PETROLSPOR, TRT KÜRDİ’DEYDİ
31-08-2021 16:09
BATMAN
Google News

Batman’ın 3. Lig 1. Grup Temsilcisi Petrolspor’un, transferde ince eleyip sık dokuyarak 28 transfer yaptığını belirten Akbaş “Bu sene 2021- 2022 yılı için kadromuzu hazırladık. Batman’da 10 gün antrenman yaparak daha sonra Burdur’da kampa girdik. daha sonra takım, Batman’a geldi. Kendi tesisimizde antrenmanlara başladık. Bu sene çok güzel bir takım kurduk. Batman Halkı bizi destekliyor ve bizim hedefimiz ikinci lige çıkmak. Yönetim olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız. Şampiyon olmamız için Batman Valisi Hulusi Şahin her türlü desteği veriyor. Cumartesi saat 15.30 da yeni Batman stadında Bursa Yıldırım Sporla maçımız var. Herkesi maça davet ediyoruz. Takımımız iyi çalışıyor. Her gün idman yapıyorlar. İnşallah bu sene Batman Halkı için güzel bir çalışma yapacağız” dedi.

40 GÜNDÜR ANTRENMANDAYIZ

Yayına konuk olan Sporcu Okan Toprak da “sporcu 40 gündür çalışıyoruz Burdur’daki kampımız iyi gitti takıma yeni arkadaşlar geldi hocamız yeni geldi kulüp başkanımızda bizler her türlü konuda bize yardımcı oluyor. Cumartesi Günü maçımız var son hazırlıklarımızı yaptık arkadaşlarımız hepsi de isteklidir kazanmak için hedefimiz şampiyonluktur” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete