GÜNDEM

PETROLSPOR’U BARAN YAKTI!...

PETROLSPOR’U BARAN YAKTI!...

PETROLSPOR’U BARAN YAKTI!...
28-09-2014 22:37
Google News

Petrolspor : 1 Manavgatspor : 2

* 3. ligin 4. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Manavgatspor’u ağırlayan Petrolspor rakibine 2-1 mağlup oldu.

* Sağanak Yağmur altında oynanan karşılaşmada Manavgatspor’u Baran attığı 2 golle takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

HAKEMLER : Gürel Uzuner*** Çağlar Mehmetuludağ*** Serdar Aynur***

BATMAN PETROLSPOR : Yaşar Memişoğlu? Murat Rüzgar* (Dk77 Cenk Cengiz*)  Hüseyin Rüzgar** Can Morgül** Sabahattin Rüzgar* (Dk.72 Gökhan Karaali*) Emin Yalın? Kıvanç Dağ** Tuncay Kılınç** Metin Peker** Ali Kemal Özkan*** M. Akif Sevinç***

MANAVGATSPOR : Veysel Boz*** Fikret Sevilgen*** Ömer Demircan*** (Dk.85 Sergen*) Baran Yardımcı**** Oğuz Gürbulak*** Feyyaz Belen*** Fatih Arat*** Deniz Keskin*** Anıl Yıldırım** (Dk65 Adil Arıcı**) Reşit Güler** Şerif Doğan**

GOLLER : Dk. 39 Ali Kemal Özkan, Dk. 75 ve 90 Baran Yardımcı.

Ligin 4. haftasında Manavgatspor karşısında varlık gösteremeyen Petrolspor 1-0 öne geçtiği karşılaşmada 90. dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşmaya baskılı başlayan taraf Manavgatspor oldu. Rakip ekibin sağlı sollu ataklarını kesmeye çalışan Petrolspor ilk dakikadan itibaren kontrataktan gol aradı. 39. dakikada Ali Kemal Özkan Manavgatspor defansının hatasını affetmeyip topu filelere gönderdi. 1-0. Devre bu skorla neticelendi.

İKİNCİ DEVRE HÜSRAN OLDU

Petrolspor’a oranla daha hırslı ve baskılı oynayan Manavgatspor karşılaşmanın 2. devresinde de oyunda üstünlüğü eline geçirdi. Petrolsporlu futbolcular skoru koruma adına zamana oynamaya başlamasıyla Manavgatspor teknik direktörü taktik gereği oyuncu değişikliği yapıp, oyun kontrolünü tamamen eline geçirdi. 75. dakikada Manavgatsporlu Baran Yardımcı skorda eşitliği sağlayan golü çok rahat attı. Petrolspor 1-1’lık skordan sonra galibiyet için çaba saffetti ama sonuç alamadı. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken, sahanın yıldızı Manavgatsporlu Baran takımının ve kendisinin 2. golünü attı. Ve karşılaşma bu skorla neticelendi. Petrolspor Cuma günü ligin 5. maçını İstanbulspor ile deplasmanda oynayacak.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?