SPOR

Petrolspor’u düşüren futbolcuların primleri yattı

Sezonun son maçında Şanlıurfaspor’a 2–0 mağlup olarak kulübün düşmesine yol açan futbolcuların primleri, hesaplarına yattı.

Petrolspor’u düşüren futbolcuların primleri yattı
08-06-2023 16:00
08-06-2023 15:24
Google News

SENET İMZALATARAK DEPLASMANA GİTMİŞLER

Sezonun son maçında Şanlıurfa deplasmanına gidecek olan Petrolspor Oyuncularının, takım otobüsü yola çıkmadan önce prim krizi yaşattığı ve Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş’a senet imzalattığı ortaya çıktı. Petrolspor’u küme düşüren futbolcular, alacakları primler için Petrolspor’u mahkemeye verdi.

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, takımın ligde kalması için galibiyetli her maç için sporcu başına 40 Bin TL prim sözü vermiş, sporcular ligin son maçında Kulüp Başkanı Akbaş’a senet imzalatarak Şanlıurfa deplasmanına gitmeyi kabul etmişti. AK Parti Milletvekili Nasıroğlu, vaatettiği primi futbolcuların hesaplarına yatırdı.

KULÜBÜN ŞEFFAFLIĞI TARTIŞILIYOR

Geçtiğimiz haftalarda Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, basın toplantısı düzenleyerek, Petrolspor’un devri konusunda görüşmelerin bittiğini ve kulübün devrinin yapılacağını açıklamıştı. Geçen 20 günlük süre zarfında kulübün devir işlemlerinin nihayete erdirilmemesi, kamuoyunun gündemine oturdu. Batmanlı Sporseverler devir işlemlerinin bir an önce gerçekleşmesi ve kulübün gelir gider tablosunun açıklanmasını bekliyor. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete