SPOR

PETROLSPOR’U RAHATLATAN GALİBİYET

KÖRFEZSPOR : 0 PETROLSPOR : 2

PETROLSPOR’U RAHATLATAN GALİBİYET
03-04-2019 19:14
Google News

HAKEMLER : Aykut Sergin*** Vedat Demir*** Önder Çalış***

KÖRFEZSPOR : Muhammet Demir** Faruk Erdoğan** Umut Kerem Ayar** Emir Şen** Senih Sergen Şenses** Ahmet Erenbir** Emirhan Can* (Dk. 68 Mustafa Baştürk*) Yahya Kemal Baki** Osman Kerem Akyol** Enes Çidemli** Yasin Yeşilkır** (Dk. 75 Berat Demir*)

PETROLSPOR : Bora Sevim*** Serhat Özyılmaz** Halil Aşut** Emre Aydın** Emrah Metoğlu*** (Dk. 79 Bedirhan Çelik**) Mehmet Bağlı** (Dk. 71 Abdurrahman Üce**) Kadir Turhan*** Koray Şanlı** Muhammed Emel** (Dk. 55 Aydın Arsan**) Mustafa Emrecan** Celal Aras***

GOL : Dk. 41 ve 68 Emrah Metoğlu

 

Ligin 2. yarısında istenilen sonuçları alamayarak Play-Off umutlarını zora sokan Petrolspor puan cetvelinde son sırada bulunan Körfezspor’u deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Matematiksel olarak Play-Off umudunun yanında küme düşme korkusu da bulunan Petrolspor Körfezspor’u Emrah Metoğlu’nun attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Petrolspor deplasmanda aldığı bu galibiyet ile puanını 35’e yükseltirken, bu hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Nazilli Belediyespor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete