SPOR

PETROLSPOR’U ZORLU BİR MARATON BEKLİYOR!

İlimizi 3. Ligde temsil eden Petrolspor Takımını zorlu bir lig maratonu bekliyor. Temsilcimiz ligin ilk üç maçını kazanmış arkasından 2 maçı da kaybetmişti.

PETROLSPOR’U ZORLU BİR MARATON BEKLİYOR!
27-10-2020 12:19
Google News


PERŞEMBE YALOVA, PAZAR İSE CİZRE MAÇI VAR
Haftayı bay geçiren Petrolspor, Perşembe Günü Yalovaspor ile kendi sahasında karşılaşacak. Pazar Günü ise Cizrespor ile deplasmanda karşılaşacak.

HEDEF İKİ MAÇI KAZANMAK
Geçtiğimiz haftalarda Gölcükspor’a sahasında 2-1 mağlup olan Kırmızı-Beyazlı Ekibimiz, deplasmanda Elazığ Karakoçanspor’a 1-0 mağlup oldu. 2 mağlubiyetin ardından haftayı bay geçiren Petrolspor Yalovaspor maçına sıkı bir şekilde hazırlandı. Yalocaspor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmek istediklerini belirten Petrolspor Teknik Direktörü Özgür Vurur, “Hakem hataları ile şansız iki maçı kaybettik. Bu maçlar artık geride kaldı. Biz sahada iyi mücadele eden bir ekibiz. Bu ekip, bu ligde her takımı yenebilecek güce sahiptir. Geçtiğimiz iki haftada yaptığımız hataları gördük ve tedbirlerimizi aldık. Öncelikle Yalovaspor maçını daha sonra Cizre maçını kazanıp, yolumuza devam edeceğiz. Futbolcularımın moral ve motivasyonları yerinde. Kazanmamak için hiçbir mazeretimiz yok” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete