SPOR

PETROLSPOR ÜÇ PUANA KİLİTLENDİ

Spor Toto 3.Lig 1.Grupta Play-Off’a kalma mücadelesi veren Batman Petrolspor yarın Ofspor ile zorlu maça çıkacak.

PETROLSPOR ÜÇ PUANA KİLİTLENDİ
09-03-2018 22:44
Google News

Pazar günü 16 Mayıs Şehir Stadı’nda saat 14.30’da oynanacak maça tüm sporseverleri davet eden Petrolspor Asbaşkanı Fatih Ceylan, “Çok kritik bir karşılaşma oynayacağız. Zorlu maçta tüm sporseverleri de yanımızda görmek istiyoruz. Play-off’a kalma şansımız matematiksel olarak devam ediyor. Play-off’a kalmamız için hep birlikte hareket etmeliyiz. Tüm Sporseverlerimizi yarın şehir stadına bekliyoruz” dedi.
“KAZANMAK İSTİYORUZ”
Son haftalarda istenilen sonuçları alamadıkları için Play-Off iddiasından 5 puan geriye düştüklerini belirten Asbaşkan Ceylan, “yarın Ofspor ile çok zor ve kritik bir maça çıkacağız.  Ofspor’un ligdeki konumu ve oynadığı futbolu biliyoruz. Biz her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız. Çok iyi motive olduk. Kazanıp, taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” dedi.
“İYİ MOTİVE OLDUK”
Son haftalarda istenmeyen puan kayıpları yaşadıklarını anımsatan Ceylan, “Bunları telafi etmeye çalışıyoruz. Ofspor’u yenerek Play-Off iddiamız sürdürmek istiyoruz. Kritik bir maç olacak. Kazanırsak çok şey kazanacağız.” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete