SPOR

PETROLSPOR’UN 18. TRANSFERİ KALECİ KAAN

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Petrolspor, 18. transferini kaleci Kaan Kars’ı renklerine bağlayarak yaptı.

PETROLSPOR’UN 18. TRANSFERİ KALECİ KAAN
08-08-2017 12:10
Google News

Spor – Toto 3. lig 1. grupta ilimizi temsil edecek olan Petrolspor, sezon hazırlıklarının yanında transfer çalışmasını da birlikte yürütüyor. Bu güne kadar 17 futbolcuyu renklerine bağlayan Petrolspor 18. transferini Orduspor’un kalecisi Kaan Kars’ı alarak gerçekleştirdi.

“KADROMUZ GÜÇLENDİ”

Kaleci Kaan Kars’ı alarak kadrolarını güçlendirdiklerini belirten Petrolspor Asbaşkanı Fatih Ceylan, “Lig uzun, çetin ve çekişmeli geçeceğinden dolayı her mevkie alternatif futbolcuları transfer ediyoruz. Şu ana kadar dış transferde 17 futbolcu ile anlaştık. Kaleci Kaan Kars ile anlaşarak kaleci sorunumuz çözümledik. Transferin son gününe kadar iyi bir santrafor bulursak renklerimize bağlayıp transfer defterini kapatacağız.” Dedi.

TOPLAM 17 TRANSFER OLDU

Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz bu sezon transfer ettiği futbolcular;

Kartalspor’dan kanat oyuncusu Sefa Serbest, Yomraspor'dan forvet Reha Kurt, Kırklarelispor'dan stoper Celal Aras, Anadolu Üsküdarspor orta saha Murat Akgül, Gaziantep BŞ Belediyespor kaleci Ökkeş Can Karakurt, İzmir Alaçatıspor'dan stoper Fahri Küçükkurt,

Konya Akşehirspor'dan sol bek Veysel Karadağ, Gaziantepspor U21 Takımından forvet Muhammed Uyanık, Sarayköyspor'dan forvet Yunus Emre Arslan, Ofspor'dan orta saha oyuncusu Emre Aydın, Erbaaspor'dan kanat oyuncusu Emre Bayram, Anadolu Üsküdarspor’dan Emre Yumuşak, Uşakspor'dan forvet Yusuf Kanağı, Karabükspor U21 takımından sol kanat Batuhan Kurt, Gebzespor'dan orta saha oyuncusu Umut Can Gökdemir  Kartalspor'dan forvet Baran Basut'u  Batman Amatöründen Yunus Emre Kayıkçı. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete