SPOR

PETROLSPOR’UN 2 ETAP KAMPI BAŞLADI

Devre arası kampı için Antalya’nın Belek İlçesine giden Batman Petrolspor, 18 gün sürecek kampla programının 2. bölümü dün başladı.

PETROLSPOR’UN 2 ETAP KAMPI BAŞLADI
02-01-2018 22:11
Google News

HAZIRLIK MAÇLARINA AĞIRLIK VERECEK

Ligin ilk devresini 5. sırada bitiren Batman Petrolspor, lige verilen arayı Antalya’nın Belek İlçesinde değerlendiriyor. 18 günlük kamp programının 11. gününde günde çift idmanla ligin 2. devresine hazırlanan Kırmızı-Beyazlı temsilcimizde Muhammed Uyanık, tekrar kampa dâhil edildi. Futbol Direktörü Tarık Yurtaş ve yardımcı antrenörler eşliğinde başlayan idman ısınma hareketleri ve düz koşuyla başladı. Ardından idman dayanıklılık, kas gücü, kondisyon yoğunluğu, hız, temel kuvvet, kuvvette dayanıklılığı ve hacimlerini artırmak için belirli çalışmalarla devam etti

İLK HAZIRLIK MAÇINDA FARK ATTILAR

Kamp boyunca 5 hazırlık maçı yapacak olan Petrolspor, ilk hazırlık maçını Avrupa ülkesi amatör bir takımla gerçekleştirdi. İlk hazırlık maçını 7-0’lık farklı bir skorla yenen Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, ileriki günlerde 4 hazırlık maçı daha yapacak.

“İKİNCİ YARIYA DAHA GÜÇLÜ GİRECEĞİZ”

Takım için bu kamp döneminin önemine değinen Petrolspor As Başkanı Fatih Ceylan, “18 günlük kamp programımızın 11. gününü geride bıraktık. Yılbaşı nedeniyle oyuncularımıza 2 günlük izin vermiştik. 2 günlük iznin ardından takım tekrar top başı yaptı. İlk hazırlık maçımızda 7-0 gibi farklı bir skorla kazanmış olmamız bizleri çok sevindirdi. Geri kalan diğer hazırlık maçlarında eksiklerimizi görüp o alanlara yoğunlaşacağız. Ligin 2. devresine böylelikle daha güçlü bir şekilde gireceğimize inanıyorum” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete