SPOR

PETROLSPOR’UN ÇATALCASPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

3. lig 3. grup takımlarından Petrolspor, ligin ikinci haftasında karşılaşacağı İstanbul Çatalcaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

PETROLSPOR’UN ÇATALCASPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR
26-08-2015 21:16
Google News

TP tesislerindeki suni çim tesisleri’nde, teknik direktör Orhan Kapucu yönetiminde hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlıların antrenmana tüm futbolcular katıldı. Petrolsporlu futbolcular antrenmana hafif tempolu koşuyla başladı. Daha sonra ısınma hareketleri ve koordinasyon çalışması yapan takım, 1,5 saat süren antrenmanı yarı sahada oynanan çift kale maç ile tamamladı.

KAPUCU “PUAN ALMAK İSTİYORUZ”

Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları İstanbul Çatalcaspor maçından puan ya da puan almak istediklerini söyledi. TP tesislerindeki çalışmalarda teknik adam Orhan Kapucu, bazı oyuncularıyla yakından ilgilenirken, çift kale maçında hata yapan futbolcuları sık sık uyardı.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Ligi hafta hafta değerlendirdiklerinin belirten Kapucu, “Futbolcularıma teşekkür ediyorum. Sandıklıspor maçında tüm taktiklerimizi sahada uyguladılar. Ayrıca taraftarımıza teşekkür ediyorum. Zamanla bu sayı daha da artacak. Bu hafta deplasmanda Çatalcaspor ile karşılayacağız. Çatalcaspor takımı ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Onlarda ligin ilk haftasında deplasman da kazandı. Biz ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Her maçımıza puan veya puanlar almak için çıkıyoruz. Çatalcaspor maçı da böyle olacak. Ama biz o maçtan puan yada puanlar kazanıp, Batman’a dönmek istiyoruz” dedi.

“PETROLSPOR DAHA İYİ OLACAK”

Lig iyi hazırlandıklarını kaydeden Kapucu, “Geçen hafta sıcak havaya rağmen ligin en çok koşan takımız bizdik. Bu demek ki iyi çalışıyoruz demektir. Yolun başındayız. Çok çabuk konuşmak iyi değil. İlerleyen haftalarda daha iyi bir Petrolspor izlettireceğimizi düşünüyorum. Bu başarılı çalışmada emeği geçen futbolcu, teknik heyet ve yönetime teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete