SPOR

Petrolspor’un dayanaklılığı sınanıyor

TPAO Batman Petrolspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Takımın idari kadrosu ve futbolcuları, enerjik bir şekilde kamp çalışmalarını gerçekleştirerek hedeflerine odaklanmış durumda.

Petrolspor’un dayanaklılığı sınanıyor
09-08-2023 12:05
09-08-2023 12:07
BATMAN
Google News

TAKIMIN PERFORMANSI, BİZİ MUTLU EDİYOR

Kampta yapılan yoğun antrenman seansları ile futbolcuların dayanıklılığı artırılırken, takımın oyun planı ve uygulama yetenekleri de geliştiriliyor. mental ve fiziksel olarak zorlu koşullar altında çalışan oyuncuların karakter ve dayanıklılık kapasitesini sınanıyor.

TPAO Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya “Kamp için Bolu’dayız. Takımımızın uyum ve değerlendirmesi görmek, eksik mevkilerin güçlendirilmesi için Kulüp Başkanımız Mustafa Demir ile yoğun mesai harcıyoruz. Yeni sezonun umutlarına ve başarı hedeflerine ulaşması açısından tüm olasılıkları değerlendiriyoruz. Takımın saha içindeki performansı ve kazanma arzusunu görmek bizi mutlu ediyor.  22 kişilik kadroyla çift antrenman ile güç depolayan takımımız kamp çalışmaları yalnızca fiziksel kondisyonlarını artırmakla kalmıyor, aynı zamanda takım içi uyumu geliştirme ve yeni transferlerin entegrasyonunu sağlama konusunda da büyük bir çaba harcıyor. Teknik ekip, futbolcularımızın hem saha içi performanslarını iyileştirme hem de taktiksel anlayışlarını güçlendirme konusunda rehberlik ediyor. Kamp çalışmalarımız gelecekteki başarılara zemin hazırlayacağına dair inancımız her geçen gün daha da güçleniyor. Süreci iyi değerlendirerek kamp takvimini sürdüreceğiz” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?