SPOR

PETROLSPOR’UN DAYANIŞMA GECESİ’NE YOĞUN İLGİ

Spor Toto 3.lig 2. Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor için TP Kristal Park’ta Dayanışma Gecesi düzenlendi.

PETROLSPOR’UN DAYANIŞMA GECESİ’NE YOĞUN İLGİ
23-10-2016 19:21
Google News

Petrolspor yararına düzenlenen Dayanışma Gecesine Vali Ahmet Deniz, Vali Yardımcısı Sedat İnci, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Özel İdare Genel Sekreteri Adbulkadir Özer, Ticaret Borsa Başkanı Arif Güneş,  Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Yarasalar Taraftar Grubu ve çok sayıda iş adamı katıldı. Konuklar, Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez tarafından kapıda karşılandı.

“BATMANLILIK BİLİNCİ PETROLSPOR’DA VÜCUT BULUYOR”

Program, Kulüp Başkanı Gülmez’in açılış konuşması ile başladı. Amaçlarının kulübü iyi yerlere taşımak olduğunu söyleyen Gülmez “Batmanlılık bilincinin Petrolspor’da vücut bulduğuna inanan bizler, takımın başarısı için daha çok çalışma sözü veriyoruz. Kentin tek profesyonel takımı olan Petrolspor için, bugüne kadar aşındırmadık kapı bırakmadık ve bırakmayacağız. Çünkü yola çıkarken kendimiz için bir şey istemedik. Tek gayemiz yeşil sahalarda ilimizi temsil eden Petrolspor’u iyi yerlere taşımak ve Batmanlılık bilincini güçlendirmektir” dedi.

“TEMENNİMİZ, ÜST LİG’LER”

Vali Ahmet Deniz ise programda yaptığı konuşmada, Batman’ın her alanda en iyi şeyleri hak ettiğini belirterek “Biz isteriz ki iyiler liginde en üstlerde, kötüler liginde ise hiç olmayalım. Petrolspor ‘Burası Batman, Burada Küfür Yok’ sloganı ile yola çıktı. Bu slogan spor camiasında önemli bir yer tutacak. Yapımı devam eden 15 bin kişilik stadımız en kısa zamanda bitecek. Beşiktaş gibi bizde son maçlarımızı bu stada oynayacağız. Umarım bu statta şampiyonluklar yaşarız” dedi.

ÖZEL TASARIM VE SLOGANLI SAAT HEDİYE EDİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından Petrolspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Vali Deniz’e fotoğraflarının ve “Burası Batman, Burada Küfür Yok” sloganının yer aldığı özel tasarımlı duvar saati hediye edildi. Petrolspor Yarasalar Taraftar Grubuna da teşekkür ederek katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektiren Vali Deniz, programın ardından, Petrolspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik Direktör Tarık Yurttaş ile toplantı gerçekleştirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete