SPOR

PETROLSPOR’UN DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI KONUŞULDU...

Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Kulüp 2. Başkanı Engin Karaman ve Asbaşkan Aydın Kurt, basın mensuplarıyla bir araya gelerek Petrolspor’un dünü, bugünü ve yarınını konuştu.

PETROLSPOR’UN DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI KONUŞULDU...
04-05-2017 21:04
Google News

TP Kristal Park’ta basın mensuplarıyla düzenlenen kahvaltılı toplantıda, Başkan Aydın Gülmez Kırmızılı-Beyazlı Takım hakkında merak edilenleri yanıtlandı. Petrolspor’un başarısı için çalmadık kapı bırakmadıklarını belirten Kulüp Başkanı Gülmez, konu maddiyata gelince bütün kapıların kendilerine kapandığını söyledi.

GELİR VE GİDER KALEMLERİNİ AÇIKLADI

Kulübün yıl içerisinde elde ettiği gelir ve giderleri basın mensuplarıyla paylaşan Kulüp Başkanı Gülmez “Yönetim kurulundaki işadamlarından 300 Bin TL, Sayın Valimiz Ahmet Deniz’in katkılarıyla iş adamlarından 900 Bin TL, iddiadan 420 Bin TL, Federasyondan 305 Bin TL maddi destek aldık. Giderlerimiz ise 29 futbolcunun transferi için harcanan para 2 Milyon 672 Bin TL, 3 ayrı teknik ekibe verdiğimiz para ise 150 TL para ödedik. Kulüp olarak bu yıl bazı futbolcularımıza maç başı ödeyeceğimiz borcumuz bulunuyor” dedi.

‘BU KULÜP SATILIK DEĞİLDİR’

Petrolspor’u kendilerinden daha iyi yönetecek birileri olması halinde kulüp yönetimini devretmeye hazır olduğunu belirten Kulüp Başkanı Gülmez, “Petrolspor’u bizden daha iyi yönetecek birileri varsa yönetimi devretmeye hazırım. Ortalıkta gezen ‘Petrolspor satılıyor’ yalan yanlış duyumlara itibar etmeyin. Bu kulüp satılık değildir. Kulübü bizden iyi yönetecek birileri varsa bizleri ve kamuoyunu ikna etmeleri durumunda kulübün yönetimini başarılı oldukları sürece devretmeye hazırız. Bu iş parayla yapılır gönül ile yapılmaz. Sezon içerisinde söz aldığımız bazı kurum ve kuruluşlardan işadamlarından gerekli desteği göremedik. Sezon başında 20 yönetim kurulu ile çıktığımız yolda 3 kişi kaldık” dedi.

“DESTEK ALAMAZSAK MÜTEVAZI BİR TAKIM KURACAĞIZ”

Petrolspor için gereken maddi destek alamadıkları takdirde mütevazı bir takım kurup, yollarına devam edeceklerini aktaran Başkan Gülmez “İş adamlarımızdan gereken maddi desteği alamasak mütevazı bir takım kurup yolumuza devam ederiz. Mütevazı derken ölü bir takım değil normal standartlarda bir takım olacağız. Gelir ve giderlerimizi dengeleyerek yolumuza devam edeceğiz. Yani daha önce 100 Bin TL ile aldığımız bir oyuncu yerine 30 Bin TL’ye oyuncu alırız. Bütün değerlendirmelerimizi yaptıktan sonra Vali Beyden randevu alıp Valimizle geniş kapsamlı bu konuyu konuşacağız” açılamalarında bulundu.

“VALİMİZİN TECRÜBELERİNDEN YARARLANMAK İSTİYORUZ”

Kazandıkları tecrübelere dayanarak Petrolspor’u daha iyi yerlere getirmek için çaba göstereceklerini ve kulübün geleceğini Vali Ahmet Deniz ile görüşmek için randevu alacaklarını kaydeden Kulüp Başkanı Gülmez “Spora oldukça önem veren bir İl Valisine sahibiz. Kulüp olarak Valimizin sportif bilgisinden yararlanmak istiyoruz. Yönetim olarak genel değerlendirmezi yaptıktan sonra Petrolspor’un geleceğini Valimizle görüşmek için girişimlerde bulunacağız. Kentimizin takımını ancak hep birlikte ayağa kaldırabiliriz” şeklinde konuştu. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete