SPOR

PETROLSPOR’UN ERTELEME MAÇI BUGÜN

Petrolspor’un Ankara’da yaşanan bombalama olayı nedeniyle ertelenen Erzincanspor maçı bugün oynanacak.

PETROLSPOR’UN ERTELEME MAÇI BUGÜN
03-11-2015 19:30
Google News

Türkiye Futbol Federasyonu Ankara'ya yaşanan saldırısının ardından 11 Ekim’de oynanacak tüm resmi, özel ve amatör müsabakaları ileri bir tarihe ertelemişti.

Bu kapsamda 9. hafta deplasmanda Erzincanspor ile oynanacak olan maç ertelenmişti.  TFF erteleme maçlarını 3 Kasım olarak belirlerken Petrolspor bugün Erzincan’da saat 13:30’da başlayacak erteleme maçında Erzincanspor ile karşılaşacak.

Teknik direktör Orhan Kapucu’nun istifasıyla yardımcı hoca Metin Şimşek’in hazırladığı takımın bu maça değişik kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. 

ERZİNCAN MAÇINI ÇIKIŞ MAÇI OLACAK

Teknik anlamda takımın tek sorumlusu olan metin Şimşek, zorlu maç trafiğine girdiklerini belirtirken, Erzincan maçının çıkış maçı olacağını belirtti. Şimşek Erzincan7a hareketinden önce gazetemize yaptığı açıklamada, “Zor bir dönemece girdik. Zoru başarmak için futbolcularım ile birlikte çanla başla çalışıyoruz. Erzincan maçına kart cezalısı olan Halil Aşut ve Ramazan’dan yoksun olarak çıkacağız. Forma vereceğim futbolcuların görevlerini tam yerine getireceğine inanıyorum.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete