SPOR

Petrolspor’un Erzurum kampı yarın başlıyor

Spor Toto 3. lig 1. grup ekiplerinden Petrolspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum'da yarın kampa giriyor.

Petrolspor’un Erzurum kampı yarın başlıyor
20-07-2018 18:23
Google News

2. etap kamp programı çerçevesinde Erzurum’u seçtiklerini belirten Petrolspor Teknik direktörü Mehmet Ak: "Erzurum’da hava güzel, şartlar olumlu. Aynı anda çok sayıda takımın antrenman yapma imkânı var. Rakımı yüksek ve bu nedenle tercih ettik" dedi. 

15 Temmuz’da Batman’da çalışmalara başlayan ve Şehir stadında yaptığı 9 idmandan sonra yarın Erzurun’da toplanacak olan takımda eksiklikler gidermek için toplanacak. Teknik Patron Mehmet Ak, “Batman’da sıcak havaya rağmen 9 çalışma yaptık. Futbolculara 2 gün izin verdikten sonra Pazar günü Erzurum’da toplanıp, ilk idmanımızı yapacağız. Kamp programı çerçevesinde çok sayıda hazırlık maçları yapıp, eksikliklerimiz tespit edip gidermeye çalışacağız.” dedi. Petrolspor’un Erzurum’daki hazırlık kampı 12 gün sürecek. Kamp sonrasında futbolculara verilecek 3 günlük aradan sonra takım yeniden toplanıp, 3. hazırlık dönemi için yeniden kampa girecek. 


ARAYIŞ SÜRÜYOR
Yapılan transferleri ve takımı değerlendiren Petrolspor teknik direktörü Mehmet Ak, “Lig uzun bir maraton. Sakatlanma ve kart görme risklerine karşılık her mevkinin alternatifi olmasını istiyoruz. Bunun için santrafor, orta saha ve bir stoper daha kadromuza katıp, transfer kapatacağız. Bu 3 mevki için arayışlarımız sürüyor. Sezon sonuna kadar transfer yapmayı düşünmüyoruz.” İfadelerini kullandı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete