SPOR

PETROLSPOR’UN GALİBİYETİ VALİ’YE ARMAĞAN EDİLDİ

Batman Petrolspor, kendi evinde ağırladığı Pazarspor’u 1–0 mağlup etti. Kırmızı-Beyazlı Takım, alınan altın değerindeki galibiyeti Batman Valisi Ahmet Deniz’e armağan etti.

PETROLSPOR’UN GALİBİYETİ VALİ’YE ARMAĞAN EDİLDİ
13-02-2017 22:17
Google News

Son haftalardaki kötü gidişata dur diyen Petrolspor, kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı maçta Pazarspor’u Veysel Kılıç’ın attığı gol ile 1–0 mağlup etti. Alınan galibiyeti Vali Deniz’e armağan ettiklerini söyleyen Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez “Son haftalarda ligde istenilen sonuçları alamayan takımımız Pazarspor karşısında altın değerinde 3 puanı aldı. Alınan galibiyeti yönetim kurulu ve futbolcular adına Sayın Valimiz Ahmet Deniz’e armağan ediyoruz” dedi. 

GÜLMEZ’DEN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Pazarspor karşılaşmasında taraftarın büyük desteğini aldıklarını belirten Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, taraftara teşekkür etti. Haftalardır galibiyete hasret olduklarını belirten Başkan Gülmez “Pazarspor galibiyetiyle rahat bir nefes aldık. Pazarspor karşılaşmasında takımı 90 dakika destekleyen ve galibiyette büyük rol oynayan taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bazı taraftarların ‘yönetim istifa’ tezahüratlarını demokratik bir hak olarak karşılıyorum. Dün olduğu gibi bugünde söylüyorum bu takımı bizden iyi yönetecek birileri varsa takımın yönetimini onlara devretmeye hazırız. Yeter ki verecekleri taahhüt ve yapacakları projeler bizleri ve spor kamuoyunu tatmin etsin. Yinede cefakâr ve fedakâr taraftarlarımız büyük başarıları hak ediyor. Petrolspor’u taraftarlarımızla birlikte hak ettiği yere getireceğiz” ifadelerini kullandı.

2 OYUNCU CEZALI

Öte yandan, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Pazarspor karşılaşmasında kart cezalı durumuna düşen Atilla Eren ve Ensar Çetinkaya’nın, Pazar günü deplasmanda oynanacak Erbaaspor karşılaşmasında görev alamayacakları belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete