SPOR

PETROLSPOR’UN KİLİT MAÇI

Spor – Toto 3. lig 2. grubun 22. haftasında Pazarspor ile oynayacak olan Petrolspor, zorlu mücadelenin hazırlıklarına devam ediyor.

PETROLSPOR’UN KİLİT MAÇI
08-02-2017 21:34
Google News

Petrolspor, TP Tesislerinde tam kadro gerçekleşen idmanda kırmızı-beyazlılar düz koşu, ısınma ve 5’e 2 pasın ardından çift kale taktik maçı yaptı.

Pazarspor’u yakında takip ettiklerini belirten Petrolspor teknik direktörü Mustafa Ceviz bu maçın Petrolspor için ligde kilit konumda olduğunu ifade ederek; "Şimdi önümüzde Pazarspor maçı var, lig bizim için artık kritik bir noktaya geldi. Burada bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde bu maçı kazanmak istiyoruz.

Salı günü idmana başladık, iyi hazırlanıyoruz. Müslüm Taşlık dışında takımda bir eksik yok. Kolay bir rakip yok. Pazarspor özellikle kontratağı iyi oynayan bir takım. Zayıf yönlerini tespit edip bizim güçlü yönlerimizin olabileceği taktik anlayışımızı ona göre şekillendireceğimiz bir hafta" dedi.

"LİGİ EN İYİ SIRADA BİTİRECEĞİZ"

Geçen hafta göreve başladığını kar yağışı nedeniyle iyi çalışamadıklarını belirten teknik patron Çeviz, Futbolcuların performansından memnun olduğunu ifade etti. Çeviz, kritik maç öncesi gazetemize yaptığı açıklamada, "Başkanımız ve yönetim kurulu teknik heyet ve futbolcularıma her zaman destek oluyor ve teknik heyet ve takımımın yanında yer alıyor. Biz bunun için çok çalışıyoruz. Taraftarlarımız bize hep destek olsunlar ve maçlarda yanımızda olsunlar. Karamsarlığa düşmesinler ve umutlarını yitirmeden takımlarına destek olsunlar. Vefakar taraftarımızın desteği ile ligi en iyi sırada bitireceğiz" dedi.

PAZARSPOR MAÇI BATMAN’DA

Saha zemininin kötü olması nedeniyle Pazarspor maçının Siirt’te oynanması için Futbol Federasyonuna müracaat eden Petrolspor’a Siirt stadının dolu olması nedeniyle red cevabı geldi. Buna göre Petrolspor – Pazarspor maçı Pazar günü saat 13.00’te Batman 16 Mayıs şehir stadında oynanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete