SPOR

PETROLSPOR’UN NAZARI OLSUN

3. lig 1. Grupta lider olan Petrolspor kendi saha ve seyircisi önünde Tokat Erbaaspor ile 1-1 berabere kaldı. Puanını 37’ye yükselten Petrolspor liderliğini ve namağlup unvanını sürdürdü.

PETROLSPOR’UN NAZARI OLSUN
05-12-2021 16:26
05-12-2021 16:28
BATMAN
Google News

Kart cezalısı olan Kaptan Erdi ve sakat olan Savaş Çakır, Ahmet Teker’den yoksun olarak sahaya çıkan Petrolspor, Tokat Erbaaspor ile yenişemedi.

Karşılaşmayı Batman Valisi Hulusi Şahin, bazı kurum ve kuruluş müdürleri ile birlikte binlerce taraftar izledi. Maça iyi başlayan Petrolspor ilk dakikalardan itibaren oyunda üstünlüğü eline geçirdi. 13. dakikada Hasan Çavdar takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlerleyen dakikalarda Petrolspor oyundaki üstünlüğünü korurken, ilk yarıda yakaladığı gollük pozisyonlardan faydalanamadı.   Devre Petrolspor’un 1-0 üstünlüğü ile neticelendi.

AYNI SAHNEYİ BİR KEZ DAHA İZLEDİK

Karşılaşmanın 2. yarısına konuk ekip Erbaaspor iyi başladı. Oyunda üstünlüğü eline geçiren Tokat Erbaaspor’un sağlı sollu ataklarını Petrolspor kesmekte zorlandı. 72. Dakikada Halil İbrahim skoru eşitleyen golü kaydetti. Kalan dakikalarda Petrolspor rakibine baskı kurmaya çalışsa da başarılı olamadı. Ve karşılama karşılıklı atılan gollerle 1-1 bitti. Puanını 37’ye yükselten Petrolspor liderliğini sürdürürken, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Kütahyaspor ile karşılayacak. 

HAKEMLER; Tolga Akbaba*** Berkay Salman*** Batuhan Bıyıklı***

PETROLSPOR; Cihan Şentürk*** Abdulsamet Kırım** Samet Aydın** İlyas Ural** Okan Toprak**** Ali Kemal Başaran*** (Dk. 71 Berkant*) Hasan Çavdar*** (Dk. 71 Umut Çakar*) Akın Akman*** Orhan Nahırcı* Ömercan Öndaş*** Aykut Çift***

ERBAASPOR; Suphi Dağ*** İsmail Hacıhafızoğlu*** Tolga Mert Aslan*** Kadir Mert Örentepe*** Arif İşçi*** Halil İbrahim Pekşen*** Mümin Uyar** Yahya Kemal Baki** Murat Kara** Yusuf Yağcı*** Alperen Keleş***

GOLLER; Dk. 14 Hasan Çavdar (Petrolspor) Dk. 72 Halil İbrahim (Erbaaspor)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete