SPOR

PETROLSPOR’UN RAKİBİ HOPASPOR

Batman Petrolspor, Pazar Günü kendi saha ve seyircisi önünde Artvin Hopaspor’u konuk edecek. Karşılaşma, 14.30'da TRT Kürdi'de canlı yayınlanacak.

PETROLSPOR’UN RAKİBİ HOPASPOR
30-09-2021 22:55
30-09-2021 22:56
BATMAN
Google News

Petrolspor ligde oynadığı iki iç saha karşılaşmasında beraberlik alırken, deplasmanda oynadığı iki karşılaşmada da sahadan galibiyetle ayrıldı.

HEDEF 3 PUAN

Kendi saha ve seyircisi önünde bu sezon 3 puan ile tanışmak isteyen temsilcimizde eksik futbolcu bulunmuyor. Teknik Direktör Zafer Hızarcı gözetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekipte moraller üst seviyede. Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, “Takımımız hafta boyunca tam kadro çalışmalarını sürdürdü. Oynadığımı dört karşılaşmada 8 puan topladık. Her geçen hafta daha iyi oluyoruz. Geniş kaliteli bir oyuncu grubumuz var. Kim oynarsa oynasın formayı en iyi şekilde terletmek için oynayacak. Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde karşılaşacağımız Artvin Hopaspor karşında hedefimiz mutlak 3 puan. Tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

KARŞILAŞMA TRT KÜRDİ'DE YAYINLANACAK

Pazar Günü saat 14.30'da oynanacak olan Petrolspor-Hopaspor karşılaşması, TRT Kürdi'de iki dil seçeneğiyle canlı yayınlanacak

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete