SPOR

PETROLSPOR’UN SON TRANSFERİ BORA SEVİM

3. lig temsilcimiz Petrolspor, Bugsaşpor’dan 34 yaşında ki tecrübeli kaleci Bora Sevim’i kadrosuna kattı.

PETROLSPOR’UN SON TRANSFERİ BORA SEVİM
11-01-2019 17:22
Google News

Kariyeri boyunca Trabzonspor, Gaziantepspor, 1461 Trabzon, Kastamonuspor, Sakaryaspor, Tuzlaspor ve son olarak Ankara’nın 2.lig temsilcisi Bugsaşpor’da forma giyen 1.85 boyunda ki tecrübeli kaleci ligin ikinci devresinde Petrolspor’umuzun kalesini koruyacak.

AHMET ARI TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ

Hücum hattını da tecrübeli bir transferle güçlendirmek isteyen kırmızı beyazlı ekibimiz 2.Lig takımı Bayrampaşaspor’da forma giyen Batmanlı Ahmet Arı ile prensipte anlaştı ancak oyuncunun tercihini Tokatspor’dan yana kullandığı öğrenildi.

TRANSFERİ KAPATTI

Devre arasında 8 futbolcu ile yollarını ayıran Petrolspor, Sağbek Oğuz Yıldırım, Ortasaha oyuncusu Cenk, Sağaçık Furkan Güneş ve Stoper Koray Şanlı, Tugay Meşekoparan’dan sonra son olarak Bugsaşspor’dan kaleci Bora Sevim ile sezon sonuna kadar anlaştı.

KAMP BUGÜN BİTİYOR

2 Ocak tarihinden bu yana Antalya Side’de devre arası kampını yapan Petrolspor, bugün yapacağı son idman ile kampını bitiriyor. Futbolculara verilecek 3 günlük izinden sonra Salı günü Batman’da toplanacak olan Petrolsporlular TP tesislerinden lig maçlarına hazırlanacak.

TAKIM GÜÇLENDİ

Petrolspor As Başkanı Tekin İnci devre arası kampını değerlendirirken, “10 günlük kampımızı sorunsuz bir şekilde bugün yapılacak idmandan sonra tamamlayacağız. Yapılan hazırlık maçlarında eksikliklerimizi teknik ekibimiz tespit etmişler. Lig maçına sorunsuz bir şekilde gireceğiz. Hedefimiz olan Play-Off’a kalabilmek için var gücümüz ile çalışacağız. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Herkesin ve herkesimin bizleri desteklemeleri gerekir.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete