SPOR

PETROLSPOR’UN TADI TUZU YOK!

Yomraspor deplasmanına galibiyet parolası ile giden Batman Petrolspor, maçın 59. dakikasında kalesinde gördüğü gol ile 1-0 yenildi.

PETROLSPOR’UN TADI TUZU YOK!
11-12-2016 22:11
Google News

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Silivrispor ile 0-0 berabere kalan Petrolspor, deplasmanda Yomraspor ile karşılaştı. Önemli eksik oyuncuları bulunan kırımızı-beyazlılar, deplasmanda etkili olmaya çalışsa da istediği sonucu alamadı. Trabzon’un Yomra İlçe Stadyumunda oynanan müsabaka Petrolspor’un 1-0 yenilmesi ile sonuçlandı. Etkili oynayan temsilcimiz, yağışlı hava ve kötü zeminin kurbanı oldu. Son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan Petrolspor’un önemli oyuncuları sakatlık yaşıyor.

PETROLSPOR DEVREYİ GALİBİYETLE KAPATMAK İSTİYOR

Aldığı bu mağlubiyetle 19 puanda kalan Petrolspor, devreyi galibiyetle kapatmak istiyor. Haftasonu kendi saha ve seyircisi önünde Türk Metal Kırıkkalespor ile karşılaşacak. Petrolspor, ligin ilk devresinin son maçında ligin dibine demir atmış rakibi yenip devreyi galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyor. Petrolspor’lu oyuncular 1 günlük iznin ardından, Kırıkkale maçına TP Tesislerinde yapacakları antrenmanla hazırlanacak.

 

HAKEMLER: Metehan Alpat** İrfan Genç*** Türkiye Fatih Karatağ ***

YOMRASPOR: Eyüp Bekar **, Mehmetcan Köse**, Selcan Pekkanlı** Başaran Balcı*** Münür Satılmış**, Sinan Altınel***, Şenol Özyurt**, Yasin Hatipoğlu**, Hami Çolak**, Yetkin Demir** Emre Turgut**

PETROLSPOR: Gökhan Aslan*, Ensar Çetinkaya* Cihan İlkme*, Gökhan Ünver*, Ramazan Kaya*, Müslüm Talşik*, Atilla Erel**, Burak Seres*, Ertunga Çakıroğlu*, Ramazan Özkabak* Serhat Özyılmaz*

GOL: Dk.59 Ozan Çetinkaya

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete