SPOR

"PETROLSPOR’UN YERİ BURASI DEĞİL"

"PETROLSPOR’UN YERİ BURASI DEĞİL"

"PETROLSPOR’UN YERİ BURASI DEĞİL"
16-10-2014 23:51
Google News

Petrolspor AŞ. Başkanı Aydın Gülmez, "Sezona Şampiyonluk parolasıyla başladık. Ama şansızlıklar yüzünden lige iyi başlayamadık. Petrolspor’un yeri burası değil" dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. grup ekiplerinden Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, takımın dünkü idmanını TPAO tesislerinde izlerken gazetecilere açıklamalarda bulundu.

TPAO Tesisleri'nde Teknik direktör Erdal Alpaslan gözetimindeki antrenmanda kırmızı-beyazlı futbolcular, pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, lige iyi başlayamadıklarını, yapılan teknik direktör değişikliği ile takımın iyi olacağına inandığını belirtti.

Takımdan memnun olduğunu, futbolcuların daha iyi şeyler yapacağını belirten Gülmez, "Terslik olmazsa şampiyonluk için oynuyoruz. Şehrin beklentisi de bu. Petrolspor’un yeri burası değil. Petrolspor’un bir an önce buralardan yukarılara gitmesi lazım. İnşallah bu işi becereceğiz" diye konuştu.

"HEDEFİMİZDEN HİÇBİR ZAMAN KOPMAYACAĞIZ"

Sezona iyi başlamamızın nedenlerini araştırdıklarını belirten başkan Aydın Gülmez, bu tür sonuçlar her takımın başına gelebileceğini belirtti.

Hedeflerinden hiçbir zaman kopmadıklarını ve kopmayacaklarını belirten Başkan Aydın Gülmez, “Doğru işler yaptığımıza inanıyorum. Niyet önemli ve bizim niyetimiz tamamen Batman ve Petrolspor’un başarısı. Futbolcularımız doğru ve güzel futbol oynadıkları sürece hedefe ulaşacağız.” şeklinde konuştu.

"NİĞDESPOR MAÇINDA 3 İSTİYORUZ"

Bu takımın bir galibiyete ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Aydın Gülmez, Niğde Belediyespor maçında 3 puanla tanışmak istediklerini söyledi.

Gülmez,  konuşmasının devamında deplasmanda yapacakları maçın iyi hazırlandıklarını belirtirken, "Kaybettiğimiz puanların telafisi için çalışıyoruz. Petrolspor’un ligdeki yeri bu değil. Ligde 5 haftadır futbolcularımız özveriyle mücadele ediyor ancak sonuca yansıtamıyoruz. Futbolcularımız bu maçta var güçleriyle mücadele edeceklerine inanıyorum. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Niğde Belediyespor maçında 3 puanla tanışmak istiyoruz.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete