SPOR

PETROLSPOR, ÜST SIRALARA TIRMANMAK İSTİYOR

Süper Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Petrolspor’un Kulüp 2. Başkanı Engin Karaman, Kemerspor karşısında 3 puan alarak üst sıralara yükselmek istediklerini bildirdi.

PETROLSPOR, ÜST SIRALARA TIRMANMAK İSTİYOR
24-11-2016 23:27
Google News

Karaman, gazetemize yaptığı açıklamada, hafta sonu kendi sahalarında grubun güçlü ekiplerinden Kemerspor ile yapacakları karşılaşmadan 3 puan almak istediklerini söyledi.

Zorlu bir maçın kendilerini beklediğini belirten 2. Başkan Karaman “Karşılaşmadan 3 puan alarak üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Bakıldığında zor bir maç olacağını söyleyebiliriz. Nihayetinde Kemerspor’un gücü belli. Zorlu bir karşılaşma olacak. Ama son üç haftada takımımız kazanıyor. Bu seriyi sürdürmek istiyoruz. Sözün özü Kemerspor zor bir ekip ve çetin de bir maç olacak” dedi.

“HEDEFİMİZ BELLİ”

2. Başkan Karaman, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ifade ederek “Ligde oynamış olduğumuz maçlardan 5 galibiyet 5 mağlubiyet 3 beraberlik aldık. Şu anda 18 puanımız bulunuyor. Lider ile aramızda 8 puan farkı kaldı. Bu puan farkını kapatmamız gerekir. Sezon başındaki hedefimize mutlak surette ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

MORAL VE MOTİVASYONUMUZ YERİNDE

Sezona kötü başladıklarını şansız puanlar kaybettiklerini belirten 2. Başkan Engin Karaman, “Takımda futbolcuların moral ve motivasyonları yerinde. Bu moralle bu takım grupta bulunan tüm takımları yenebilecek güce sahiptir. Taraftarlarımızı her maçta olduğu gibi Kemerspor maçına bekliyoruz. 90. dakika verecekleri destek ile maçı kazanıp üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz” dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete