SPOR

PETROLSPOR, VAN MAÇINA KİLİTLENDİ!

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta, 23. haftasında Van Belediyespor ile deplasmanda oynayacak olan Petrolspor hazırlıklarına başladı.

PETROLSPOR, VAN MAÇINA KİLİTLENDİ!
08-02-2016 15:39
Google News

Play-Off’u yakından ilgilendiren bu karşılaşmada, kırmızı beyazlı ekip, hem deplasmandaki 3. galibiyeti almanın, hem de Play-Off potasına girmenin hesaplarını yapıyor.

Geçtiğimiz haftayı ‘Bay’ geçiren ve Pazar günüde Bergemaspor’un hava muhalefeti nedeniyle Batman’a gelememesinden dolayı ertelenen maç sonra bu hafta sonu Van deplasmanına çıkacak olan Petrolspor ara vermeden çalışmaya devam etti.

Geçen hafta oynana karşılaşmaları değerlendiren Petrolspor teknik direktörü Cengiz Seçsev, “3. liglerin en zor grubunda mücadele ediyoruz. Her takım birbirlerini yenebilecek güce sahiptir. Devre arasında yapılan transferlerle her takım gücüne güç kattı. Haftalar ilerledikçe alınan sonuçlara göre bir an kendinizi küme düşme hattında bulabileceğiniz gibi, bir anda play-off kalan takımlar arasında yer bulabilirsiniz. Onun için biz takım olarak çok çalışıyoruz. Futbolcularımı maçlara konsantre ediyorum.” İfadelerini kullandı.

VAN MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Bu hafta sonu Vanspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını belirten Teknik sorumlu Cengiz Seçsev, “İki haftadır maç yapamadığımızdan dolayı futbolcularda maç eksiğimiz var. Bu handikabı aşabilmemiz için aramızda bol bol çift kale maç yapıyoruz. Vanspor maçında kart cezaları devam eden Taner Arı ve Sabahattin Usta yer almayacak. Deplasmana iki eksikle gidiyoruz. Van deplasmanından puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete