SPOR

PETROLSPOR VE BATMAN KAYBETTİ

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda oynanan Batman Petrolspor - Kasımpaşa mücadelesinin uzatma dakikalarında 13 yaşındaki lise öğrencisi olduğu öğrenilen kişinin attığı plastik su şişesinin Kasımpaşalı futbolcu Koita'nın yüzüne gelmesiyle maç tatil edildi.

PETROLSPOR VE BATMAN KAYBETTİ
31-10-2018 18:52
Google News

Tatil edilen maçın ardından konuşan Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, ‘Üzücü bir olay, olmaması yönünde çok uyarılarımız oldu. Aklı selim tüm Batmanlılar buna üzüldü. Ama hakemin art niyetine şahitlik ettik. Hakemin yapması gereken şey maçın kalan süresini oynatıp maçı bitirmekti.”

“ÜZGÜNÜZ”

Bu tür olayların her statta olduğunu belirten Başkan Konaç, “Bu tür olaylar her statta olabilecek bir olay. Bizler Kasımpaşa kafilesini geldiği günden beri en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Atmosfer harikaydı ve takımımız son nefesine kadar mücadele ediyordu. Maçın son dakikalarında bir çocuğun su sahaya su şişesi atarak oyuncuyu yaralamasıyla tatsız olay yaşandı ve hakem maçı tatil etti. Bu her statta olabilecek olaylar. Bizler Fair-play ödülü almış bir takımız. Taraftarımız bu konuda çok hassas ama bir küçük çocuğun bu hareketi sonrası maçın devam edilmesi gerekiyordu. Güzel, futbol adına keyifli bir gündü. Böyle bitmeseydi, her şey çok daha güzel olurdu. Üzgünüz” dedi.

PETROLSPOR VE BATMAN KAYBETTİ

Karşılaşman4ın tatil edilmesi ile birlikte Petrolspor’un naklen yayın hakkı, iddia geliri ve reklam geliri otomotikmen kesildiğini belirten spor otoriteleri, Bu konuda Petrolspor’un daha fazla zarara uğratılmamış için TFF tahkim kurulunda olan eski milletvekili Mehmet Emin Ekmen’e çok iş düştüğü yönünde fikir belirttiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete