SPOR

PETROLSPOR YAKIN TAKİPTE!...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sezona 23 Ağustos'ta Sandıklıspor ile kendi sahasında karşılaşacak olan Petrolspor, rakiplerini mercek altına aldı.

PETROLSPOR YAKIN TAKİPTE!...
14-08-2015 21:24
Google News

Bu sezon ligde dişli takımlarla karşılaşacaklarını dile getiren teknik direktör Orhan Kapucu, “Grupta bulunan birçok takımlar yüksek bütçeli takımlar oluşturdu. Grubumuzda her takımın sezona iddialı hazırlanıyor. Biz bütçemize göre iyi bir takım kurduk.  Çok iyi savunma yapan, çok koşan ve kazanma hırsı ile sahaya çıkacağız. Gruptaki takımları tek tek inceliyoruz. Teknik heyetimiz ile birlikte fikir alış verişinde bulunup, rakiplerimizin analizini çıkarıyoruz.” Dedi.

İLK MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ

Teknik direktör Orhan Kapucu, “23 Ağustos’ta karşılaşacağız Sandıklıspor karşılaşmasını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ligin başlamasını sabırla bekliyoruz. Kazanmamak için hiçbir mazeretimiz yok. Ben ve yönetim kurulu takıma güveniyoruz. Bu futbolcular bu ligde çok iş yapacak.” İfadelerini kullandı.

TARAFTARA ÇAĞRI

Gelecek hafta sonu ligin ilk maçını Sandıklıspor ile yapacak olan Petrolspor teknik direktörü Orhan Kapucu, taraftarlara çağrıda bulundu. Kapucu, “ilk sınavımızı taraftarlarımızın önünde vereceğiz. Taraftarlarımızdan beklentilerimiz var. Bu takımın her türlü hesapları bir tarafa bırakıp desteğe ihtiyacı var. Sandıklıspor maçında taraftarlarımızı yanımızda görüp, kazanmamıza ortak olmalarını istiyoruz.” Şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete