SPOR

PETROLSPOR YARIN ERZURUM’A GİDİYOR

Sezon öncesi kamp çalışmalarını Batman’da tamamlayan Petrolspor 2. etap kamp çalışması için yarın Erzurum’a gidiyor.

PETROLSPOR YARIN ERZURUM’A GİDİYOR
27-07-2017 20:33
Google News

Erzurum Palandöken Polat Otelde yarın toplanacak olan takım ilk çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştirecek.

‘4 FUTBOLCU BEĞENDİ’

17 Temmuz’da başlayan Batman kampını değerlendiren Petrolspor futbol direktörü Tarık Yurttaş, “Sıcak havaya rağmen iyi bir çalışma temposu yakaladık. Batman’daki yaptığımız çalışmada denemeye gelen çok sayıda futbolcular ile çalıştık. Bu futbolcular arasında 4 futbolcuyu Erzurum kampında da değerlendireceğiz. Erzurum kampı sonuna kadar eksikliklerimizi yapacağımız hazırlık maçında gidermek istiyoruz.” Dedi.

3 HAZIRLIK MAÇI

Cumartesi günü başlayacak olan Erzurum kampında 3 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını belirten Petrolspor futbol direktörü Tarık Yurttaş, “Ligde, koşan, pres yapan, mücadele eden bir takım olmak için çok çalışacağız. Yapacağımız hazırlık maçlarında eksikliklerimizi tespit edeceğiz. Mevcut kadromuz da eksik gördüğümüz mevkilere transfer yapacağız. Şu anda iyi bir kaleci, iyi bir stoper ve iyi bir forvet arkası arayışlarımız sürüyor.” Şeklinde konuştu.

KAMP KADROSU AÇIKLANDI

Erzurum kampına 24 futbolcu ile gidecek olan Petrolspor kafilesinde şu futbolcular bulunuyor; Halil Aşut, Ahmet Taş, Reha Kurt, Celal Aras, Murat Akgül, Bahri Ekinci, Serhat Özyılmaz, Erman Taşkın, Ozan Çelik, Ensar Çetinkaya, Ramazan Kaya, Yunus Emre Kayıkçı, Ökkeş Can Karakurt, Fahri Küçükkurt, Veysel Karadağ, Muhammed Uyanık, Yunus Emre Arslan, Emre Aydın, Emre Bayram, Yusuf Kanağı, Batuhan Kurt, Umut Can, Atilla Erel ve Ozan Ata... (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete