SPOR

PETROLSPOR YARIN TOPBAŞI YAPIYOR

PETROLSPOR YARIN TOPBAŞI YAPIYOR

PETROLSPOR YARIN TOPBAŞI YAPIYOR
30-07-2014 18:20
Google News

Petrolspor 2014-2015 futbol sezonunun 2. etap kamp çalışmasına yarın başlayacak.

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Petrolspor 2014-2015 futbol sezonun ilk antrenmanını yarın Bolu Dorukkaya’da yapacak.

Teknik Direktör Mehmet Şahan yönetiminde ilk idmanını yapacak olan kırmızı-beyazlılar kamp döneminde 5 hazırlık maçı yapacak.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Petrolspor, Isparta Davraz kampının ardından yarın Bolu Dorukkaya kampına başlıyor.

5 FUTBOLCU ALINACAK

Nokta transfer yapmaya çalıştıklarını belirten Petrolspor teknik menajeri İlhan Erken, “Bugüne kadar alınan futbolcuların yanı sıra, Santrafor, stoper ve kaleci transfer edeceğiz. Kampın ilk 5 gününe kadar transferi noktalayacağız. Prensipte anlaştığımız futbolcular var. Resmi sözleşme imzaladıktan sonra isimlerini kamuoyu ile paylaşacağız.” dedi.

KAMPATA 22 FUTBOLCU OLACAK

Isparta Davraz kampından başarı gösteren altyapıdaki futbolcular Bolu Dorukkaya kampına da çağrıldı. Muhammet İkbal, Muhammet İmren, Sergen Özdemir’in yanı sıra kaleci Geylani Öztürk’te Bolu kampı kadrosuna dahil edildi. Genç ve yetenekli futbolcuları bünyelerinde barındıracaklarını belirten Teknik menejer İlhan Erken, “Isparta Davraz kampımıza 13 Batmanlı futbolcuyu katılmıştı. Teknik direktörümüz Mehmet Şahan’ın verdiği rapor doğrultusunda 4 futbolcuyu Bolu kampına kattık. Yetenekli gençlerimizi teknik ekibimiz takip etmeye devam edecek.” Şeklinde ifadeleri kullandı.

5 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Petrolspor 2. kamp dönemi içerisinde 5 hazırlık maçı yapacağını açıkladı. 17 gün sürecek Bolu Dorukkaya kampında Petrolspor, Orduspor, Silivrispor ve Adanaspor ile hazırlık maçları yapacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?