SPOR

PETROLSPOR YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Vali Hulusi Şahin, 3.lig temsilcimiz Batman Petrolspor’un onuruna yemek programı düzenledi. Programa Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ve futbolcular katıldı.

PETROLSPOR YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
15-10-2021 15:12
15-10-2021 15:15
BATMAN
Google News

“PETROLSPOR'A DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Programda konuşan Vali Şahin “Dün bir zafer daha kazandık. Biz yenilsek de bu dayanışma yemeğinde buluşacaktık çünkü önceden planlamıştık. Sizi 1954 Kelkit Belediyespor maçına uğurluyoruz. İnşallah 3 puan alarak güzel bir netice ile döneceksiniz. Biz Petrolspor'a destek vermeye devam edeceğiz. Yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Çok isabetli bir kararla Zafer Hizarcı hocamızı takımın başına getirdiler. Güzel bir başarı yakaladınız. Bu açıdan sizinle övünüyoruz. Gerçekten fair play çerçevesinde, sportmence oynayarak, efendiliğinizle, kişiliğinizle futbol camiasına örnek oluyorsunuz. Türkiye’nin kaç takımı hacizsiz veya temliksiz durumda? Ama Petrolspor'umuzun haczi, temliki yok, borcu- harcı olmayan, mali yapısı güçlü ve sağlam olan ve başarı bekleyen bir kulüptür. İnşallah sizin sayenizde bu başarı gelecek. Biz sizden başarıyı sezon sonunda bekliyoruz. Bu akşam Batman'ın tüm paydaşları burada. Hepimiz size destek veriyoruz. Arada bazı çatlak sesler çıkabilir ama siz bunları önemsemeyin ve sadece futbolunuza odaklanın. Sizin sayenizde beklenen başarı da gelecektir. Bu güzel takıma hep destek verelim. Zaman zaman iyi sonuçlar almasa da destek vermeye devam edelim. Futbol uzun soluklu bir mücadeledir ve bu maratonda sinir harbini kazanan taraf başarıya ulaşacaktır. Batman gerçekten çok dinamik ve geleceği çok parlak bir şehir. Güneydoğunun parlayan yıldızı ve bu şehrin her alanda büyümesi, gelişmesi lazım. Petrolspor futbol alanında da bunu sizler yaşatacaksınız. Batman'ın yeri 3.lig değil, Batman'ın yeri 2. Lig, hatta Süper Ligdir. Onun için altyapımız, her şeyimiz var. Yönetim kurulu üyelerimizin büyük bir kısmı da büyük bir sorumluluk aldı.  Petrolspor'un daha önce uçan kuşa borcu vardı ama şimdi borcu olmayan bir kulüp. Prim, alacak konusunda hiç endişeniz olmasın. Ben burada olduğum sürece ödenmeyen tek bir kuruş olmayacaktır” dedi.

KELKİT GALİBİYETİNE 100 BİN TL PRİM

Vali Hulusi Şahin ve BATSO Başkanı Kadir Demir, Pazar Günü deplasmanda oynayacağı 1954 Kelkitspor maçından galip gelmesi halinde Petrolspor’a 50’şer Bin TL prim sözü verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete