SPOR

PETROLSPOR YENİ HOCASINI BULDU

Spor Toto 3. Lig 1. grup takımlarından Batman Petrolspor, teknik direktörlük görevine Mehmet Ak’ı getirdi.

PETROLSPOR YENİ HOCASINI BULDU
04-07-2018 14:01
Google News

Petrolspor yönetimi İstanbul ve Ankara’da transfer görüşmelerini sürdürürken, Başkan Ekrem Konaç İstanbul’da teknik direktör Mehmet Ak ile anlaşma sağlarken, As Başkan Mustafa Balaban ise Ankara’da başarılı oyuncu Celal Aras ile sözleşme imzaladı.
Petrolspor kulübü As Başkanı ve Basın sözcüsü M. Fatih Ceylan transferlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Kulübümüz Bayram Toysal’dan boşalan teknik direktörlük görevi için Mehmet Ak ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Aslen Trabzon doğumlu olan Mehmet Ak hocamız, Payas Belediyespor, Kırıkhanspor, Niğde Belediyespor, Dersimspor, Anadolu Üsküdarspor, Kırıkhanspor ve son olarak Sivasspor’un yardımcı hocalığı yapmıştır. Genç ve kariyerli bir hoca ile anlaştık. Başarılı olacağına inanıyoruz.” Şeklinde konuştu. 
ÖZTURAN VE TOSUN YARDIMCI
Mehmet Ak ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Petrolspor, yardımcılıklara ise Batmanlı Emin Tosun ve kaleci Antrenörlüğüne ise Resul Özturan getirildi. 5 kişilik bir teknik ekip ile çalışacaklarını belirten As başkan M. Fatih Ceylan, “bu sezon teknik ekibimiz ve yönetim koordineli ve uyumlu bir şekilde çalışıp, hedefe ulaşacaktır.” Dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete