SPOR

PETROLSPOR YENİ YÖNETİMİ VALİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Göreve başlayan Petrolspor’un yeni yönetim kurulu üyeleri, Vali Ahmet Deniz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

PETROLSPOR YENİ YÖNETİMİ VALİ’Yİ ZİYARET ETTİ
13-07-2016 21:33
Google News

Vali Deniz, yeni yönetim kurulunu makamında kabul ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Aydın Gülmez Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise kulübün hedefleri ve yürüteceği çalışmalar hakkında Vali Deniz’e bilgi vererek kulübü çok daha iyi noktalara taşımak için uğraş vereceklerini ifade etti.

“TAKIMA HERKES GİBİ BİZ DE DESTEK VERECEĞİZ”

Vali Deniz, yeni yönetim kurulu ile yaptığı sohbette “Batman’a 3. Lig yakışmıyor. Herkesin desteği ile birlikte biz de koordineli bir şekilde bu takım için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu şehir çok rahat bu işi götürebilir. Geçmişten gelen bir alt yapıda var. TP’nin olması artı bir değerdir.  Sizin de desteğinizle herkesin hesabını kitabını yaparak önümüzü görerek birlikte çalışacağız. Yeri geldiğinde ne yapacaksak yapacağız. Hep beraber bir araya geliriz. Bir yol haritası çizeriz. Herkes gücüne göre destek vermeli. Gerekirse elimizi taşın atına koyacağız. Yönetim Kuruluna giren arkadaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

“TAKIMI ÜST LİGE ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ”

Başkan Aydın Gülmez ise yaptığı konuşmada “İnşallah bu sene bu güçlü yönetimle beraber sizin önderliğinizde hedefimiz takımı bir üst lige çıkarmaktır. Güçlü bir yönetim oluşturduk. İnşallah hep birlikte takımı sahiplenerek diğer kurumlarla beraber birleştirerek bunu başaracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. Samimi ortamda gerçekleşen ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete