SPOR

PETROLSPOR YILLAR SONRA LİDER

Deplasmanda İstanbul Esenler Erokspor’u 1–0 mağlup ederek puanını 9’a yükselten Petrolspor, yıllar sonra liderlik koltuğuna yükseldi.

PETROLSPOR YILLAR SONRA LİDER
05-10-2020 19:39
Google News

 

3. lig 3. Grupta mücadele eden ve Lig’in ilk maçında deplasmanda Tokat Erbaspor ile kendi sahasında Ispartaspor’u mağlup eden Petrolspor, gittiği Esenler Erokspor karşısında son dakikada attığı golle 3 puanı alıp, liderlik koltuğuna oturdu.  

REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ
Esenler Erokspor maçı sonrası açıklama yapan Petrolspor Basın Sözcüsü Orhan Güzel “3 maçta 3 galibiyet alarak tarih yazmaya devam ediyoruz. Hepimiz inandık, kenetlendik. Taraftarımızla ve Batman Halkımızla omuz omuza verip hayallerimizi gerçekleştirmek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Zira yolumuz uzun rehavete kapılmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Batman halkı ve taraftarlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Sayın Valimize sunduğu destekler için de ayrıca kulübümüz, taraftarlarımız ve Batman Halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 

KAMPANYAYA DEVAM
Manevi olarak iyi seviyeye geldiklerini belirten Basın Sözcüsü Orhan Güzel “Kulübümüz adına uzun uğraşlar sonucu aktif kıldığımız SMS kampanyamıza cefakâr halkımız ve taraftarlarımızdan destek vermeye devam etmelerini talep ediyoruz. PETROL yazıp 2272’ye yollayarak şanlı mazisi başarılarla dolu köklü kulübe 10 TL destek çık. Şehir senin takım senin...” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete