SPOR

PETROLSPOR, YOMRA YOLCUSU

Ligin 19. haftasında deplasmanda Yomraspor’a konuk olacak olan Petrolspor, hazırlıklarını tamamlayıp Trabzon’a hareket edecek.

PETROLSPOR, YOMRA YOLCUSU
25-01-2018 19:20
Google News

MAÇ CUMARTESİ GÜNÜ
TFF 3. Lig. 1. gurupta mücadele eden Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, Cumartesi günü saat 13.30’da Trabzon Temsilcisi Yomraspor’a konuk olacak. Hafta içinde TP tesislerinde yoğun bir program geçiren Petrolspor, çalışmalarını bitirip maçın oynanacağı Trabzon’un Yomra ilçesine hareket etti. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Bayrampaşaspor’u 2-0’lık skorla yenen Temsilcimiz, Play-Off umutlarını güçlendirirken Yomraspor karşısında da alınacak muhtemel galibiyetle zirveye doğru önemli bir avantaj daha elde edecek. 
“TRABZON’DAN 3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ”
Takımın Yomraspor karşısında da çıkışını sürdürmek için sahaya çıkacağını belirten Petrolspor Kulübü As Başkanı ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “Takımız bu sezon önemli bir çıkış yakaladı. Şuanda ligin 4. sırasında yer alıyoruz. Bu sıralamada zirvede olmak için çıkışımızı sürdürmeliyiz. Şuan tek düşüncemiz bu hafta sonu oynayacağımız Yomraspor maçıdır. Bu maça teknik heyetimiz ve oyuncularımız hafta içinde çok iyi hazırlandı. Rakibimizi deplasmanda yenip evimize öyle dönmek istiyoruz” dedi.  (Necdet Çakır)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete