SPOR

PETROLSPOR YÖNETİMİ, FUTBOLCULARLA YEMEKTE BİRARAYA GELDİ

Bu Sezon ilimizi 3. Lig 2. Grupta temsil edecek olan Batman Petrolspor futbolcular, teknik heyet ve yönetimi sezonun ilk maçı öncesi yemekte bir araya geldi.

PETROLSPOR YÖNETİMİ, FUTBOLCULARLA YEMEKTE BİRARAYA GELDİ
02-09-2016 21:30
Google News

Cumartesi günü  Kırıkhanspor ile yapacağı deplasman maçı öncesi, yeni teknik direktör Tarık Yurttaş, yönetiminde son antrenmanını 16 Mayıs Şehir Stadyumunda gerçekleştiren Petrolspor’da hedef galibiyet. Taktik ağırlıklı ve çift kale maç çalışması yapan futbolcular yeni teknik direktör Tarık Yurttaş ile tanışıp bir süre sohbet etti. Antrenmanın ardından yöneticiler futbolculara baklava ikramında bulundu.

KEYİFLER YERİNDEYDİ

 Futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu daha sonra Kristal Park’ta Kulüp Başkanı Aydın Gülmez tarafından verilen yemekte bir araya geldi. Verilen yemekte futbolcuların moralinin yerinde olması gözlerden kaçmadı. Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, futbolcularla sohbet etti.

AYDIN GÜLMEZ: TAKIMA GÖNÜL VEREN HERKES BİZDEN BAŞARI BEKLİYOR

Futbolcularla yemekte sohbet eden kulüp başkanı Gülmez, Petrolspor’a gönül veren herkesin kendilerinden başarı beklediğini dile getirdi. Başarı için iyi futbolun oynanması gerektiğini anlatan Gülmez, “Biz yöneticiler olarak alilemizden çok dostalarımızdan çok kulüple ilgileniyoruz. Bu şehrin bizden beklentisi başarıdır. Bunun için kenetlenmemiz gerekiyor. İnsanların bize olan güvenini boşa çıkarmamalıyız. Takım üzerine düşeni yapsın yönetim gerekeni fazlasıyla yapacaktır.”dedi.

Futbolcular verilen yemeğin ardından Kristal Park’tan ayrılırken, Kulüp Başkanı Aydın Gülmez ve yönetim kurulü üyeleri yeni teknik direktör Tarık Yurttaş ile bir süre sohbet ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

“KULÜP OLARAK TEKNİK HEYETİN ARKASINDAYIZ”

Gülmez, yeni teknik direktör Tarık Yurttaş’a görevinde hayırlı olması temennisinde bulunarak, kulüp olarak her türlü desteği vereceklerini kaydetti.  Petrolspor’un başarılı olması için herkesin fedakarlık etmesi gerektiğini ifade eden Gülmez, “Tarık Hoca futbolun içinden gelen bir isim, kulübümüze çok şey katacağından şüphemiz yok. Yönetim olarak sonuna kadar arkasında duracağız.”diyerek teknik heyete başarı dileklerinde bulundu.

Yeni teknik direktör Tarık Yurttaş da, başarı ve başarılar için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ederek, desteklerinden dolayı yönetim kuruluna teşekkür etti. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete