SPOR

PETROLSPOR YÖNETİMİ; "TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARIN ARKASINDAYIZ"

Batman Petrolspor yönetim kurulu, görevde bulundukları süre içerisinde teknik heyet ve futbolcuların sonuna kadar arkasında dik bir şekilde duracaklarını söylediler.

PETROLSPOR YÖNETİMİ; "TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARIN ARKASINDAYIZ"
24-10-2016 20:32
Google News

Mevcut teknik heyet ve futbolcularla takımın hedefe gideceğini ifade eden Petrolspor yöneticileri, “Biz teknik ekibimiz ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Yönetim kurulu olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kendilerinin arkasında duracağız” dediler.

Cumartesi günü oynadıkları Halide Edip Adıvarspor karşısında 2-0 mağlup olduklarını hatırlatan Petrolspor yönelticileri, yaptıkları toplantı sonrası açıklama yaptılar, “lig başında bazı talihsiz olaylar yaşadık. Mevcut teknik heyetimizi ligin ilk haftasında güvenerek göreve getirdik. Ligde aldığımız sonuçlar ortada. Şansızlıklar bir türlü yakamızı bırakmıyor. Sakatlık ve cezalar yüzünden bir türlü idial kadromuzla sahaya çıkamadık. Başarısız bir grafik çizdiğimizin farkındayız. İlerleyen haftalarda bu takımın başarıyı yakalayacağına yönetim olarak inancımız tamdır. Takımın ve teknik heyetin arkasındayız. Şansızlığımızı bir noktada kırmak ve başarıyı yakalamak istiyoruz.” Şeklinde konuştular. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete