SPOR

PETROLSPOR YÖNETİMİ TOPLANIYOR

Pandemi nedeniyle ligde kalan Petrolspor, yeni sezon hazırlıklarına hafta sonu yönetim toplantısı yaparak başlayacak.

PETROLSPOR YÖNETİMİ TOPLANIYOR
12-08-2020 18:53
Google News

 

Koronavirüse yakalanan Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş’ın son yaptığı test Negatif çıktı. Karantina süreci biten Akbaş, hafta sonu Petrolspor Yönetimini toplayacak. Yönetim kurulu toplantısından sonra Vali Hulusi Şahin ile görüşeceklerini belirten Akbaş, yol haritası çıkaracaklarını söyledi.

GRUPLARIN BELLİ OLMASI ÖNEMLİ
Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği kuranın önemine değinen Kulüp Başkanı A.Vahap Akbaş, “Federasyon alacağı kararı bekliyoruz. Bu karar bizim yol haritamızı belirleyecek. 3 grup 21 takım ile oynanacağı gibi federasyon 4 grupta yapabilir. Guruplar belli olacak. Biz de yönetim olarak yol haritamızı Vali Beyin talimatı doğrultusunda belirleyeceğiz” dedi. 

SPOR KAMUOYUNDA SESSİZLİK VAR
Yeni sezona kısa bir süre kala Petrolspor’da yeni sezon belirsizliği sürerken, spor kamuoyunun sessiz bekleyişi endişe veriyor. Kulübün önünün açılması istediklerini belirten Akbaş, “Kulübü zor şartlar altında devir aldık. Borçların büyük bir kısmını ödedik. Vali beyin desteği ile geçen sezon ligde mücadele ettik. Bu sezon takıma sahip çıkmak isteyen Batmanlılara kulübü vermeye hazırız. Bu konuyu da Sayın Valimiz ile görüşeceğiz” dedi.

GÖZLER VALİ’DE
3. Lig temsilcimiz Petrolspor yönetimi hafta sonu yapacağı yönetim toplantısından sonra yeni sezon için yol haritasını Vali Hulusi Şahin ile birlikte belirleyecek. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş “Gruplar belli olduktan sonra Sayın Valimizle yapacağımız görüşmede önerilerini alacağız, bu şekilde yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCULAR VAR
Geçen yılın kadrosunda sözleşmesi devam eden 6 futbolcu olduğunu belirten Başkan Akbaş, “Geçen yılın kadrosundan devam edeceğimiz futbolcular var. Yollarımızı ayıracağımız futbolcularımız var. Verilecek destekler ile takım oluşturup, lige hazırlanacağız. Teknik direktör kulüpte çalışmak isteyen çok isim var ama hiç kimse ile görüşmemiz olmadı. Sözün özü hafta sonu yapacağımız yönetim kurulu toplantısından sonra yol haritasını belirleyip, kamuoyu ile paylaşacağız” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete