SPOR

PETROLSPOR YÖNETİMİNİ AÇIKLADI

Bu sezon ilimizi 3. ligde temsil edecek olan Batman Petrolspor yeni yönetimini belirledi.

PETROLSPOR YÖNETİMİNİ AÇIKLADI
26-06-2018 16:41
Google News

Ekrem Konaç başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu; İrfan Yurttaş, Mustafa Balaban, Hıfzullah Özoğul, Aydın Kurt, M. Fatih Ceylan, Serhat Alphan, Tekin İnci ve Ramazan Bozkurt.

Dün akşam saatlerinde Ekrem Konaç başkanlığında bir araya gelen yeni yönetim kendi aralarında görev bölümü yaptı. Toplantı sonucunda, 2. Başkanlığa ve Hukuk işlerine İrfan Yurttaş, Mali işlerden sorumlu As başkanlığa Mustafa Balaban, Kurumsal ilişkilerden sorumlu As başkan Hıfzullah Özoğul, As Başkan ve Basın Sözcülüğüne M. Fatih Ceylan, Yatırımdan sorumlu as başkan Serhat Alphan, Futbol şube sorumlusu Tekin İnci, Taraftar- Stat ve tesislerden sorumlu As Başkan Ramazan Bozkurt ve Sağlık ve Dış ilişkilerden sorumlu As Başkan Aydın Kurt getirildi.

TRANSFER KOMİTESİ BELİRLENDİ

2018-2019 sezonu hazırlıklarına Teknik direktör Bayram Toysal ile anlaşarak yapan Petrolspor yönetimi transfer komitesini de belirledi. Komitede bulunan Başkan Ekrem Konaç ile birlikte Mustafa Balaban ve Tekin İnci görev yapacak.

GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

İç ve dış transfer görüşmelerini birlikte yürüteceklerini belirten Transfer komitesi, “Teknik direktör Bayram Toysal hocamızın raporları doğrultusunda futbolcularla görüşmeler yapıyoruz. Bazı futbolcular ile prensipte anlaştık. Bir hafta içerisinde yaptığımız transferleri açıklayacağız. Hedefimiz kamp dönemi başına kadar transferi bitirip, güçlü şekilde lige hazırlanmaktır.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.  

 

PETROLSPOR YÖNETİMİ

Ekrem Konaç (Başkan)

İrfan Yurttaş (2. Başkan – Hukuk işleri)

M. Fatih Ceylan (As Başkan – Basın Sözcüsü)

Mustafa Balaban (As Başkan – Mali İşler)

Serhat Alphan (As Başkan –Kaynak ve Yatırımdan sorumlu)

Aydın Kurt (Sağlık ve Dış İlişkiler)

Tekin İnci (Futbol Şube sorumlusu)

Hıfzullah Özoğul (Kurumlarla ilişkiler- Finansman ve Projeler)

Ramazan Bozkurt (Taraftar – Stad ve Tesisler – reklam Pazarlama)

 

TRNASFER KOMİTESİ

Ekrem Konaç

Mustafa Balaban

Tekin İnci

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete