GÜNDEM

Petrolspor, yuvaya döndü

Yeni dönem başladı

Petrolspor, yuvaya döndü
25-05-2023 19:30
25-05-2023 19:40
Google News

Batman Valisi Ekrem Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, 3. lige düşen Batman Petrolspor’un durumunu toplantıda masaya yatırdı. Basın mensuplarının katıldığı toplantıda yeni kararlar alındı.

“TPAO MÜDÜRÜ HER ZAMAN DESTEĞE HAZIR…”

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Canalp “Batman, petrolle doğmuş, TPAO ile beraber yürümüş, gelişmiş ve bugüne gelmiş olan bir şehir. Şehrimizin geçmişine baktığımız zaman üç şeyin içi içe geçtiğini görüyoruz, petrol, TPAO ve Batman. 10 haneli bir köy, bugün 460 bin nüfusa ulaştı, 51 ilin içerisinde il merkezi olarak en fazla nüfusa sahip kent oldu. En çok ehemmiyet verdiğiniz konu, istihdam ve refah. Diğer bir konu da spor. Amatör olarak ve profesyonel olarak destek verdiğimiz kulüplerimiz var. O kulüplerin içerisinde Batman Petrolspor, Batman açısından son derece kıymetlidir. Göreve geldiğim zaman devri ile ilgili çok çaba gösterdik ama maalesef mümkün olmadı. TPAO Genel Müdürümüzle sürekli istişare içindeydik. Kendisi bu konuyu gündeme getirsek, Batman’ın ve Batmanlıların yanında tüm desteğiyle her almaya hazır olduğunu gösterdi. Yönetim kurulu, kulüp başkanımızla yaptığımız görüşme sonucu Batman Petrolspor’un TPAO’ya devrine onay aldı. Futbol kulübünde bir başarının ortaya çıkabilmesi için aynen bir masanın dört ayağı gibi dört koşulun bir arada bulunması gerekiyor. Bu ayaklar paradır, finansmandır. Parasal kaynaklar olmadığı sürece ilerleme beklenemez” dedi.

 “KENTİ SAHİPLENME KONUSUNDA TEREDDÜT ETMEYECEĞİZ”

Toplantıda konuşan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ise “Bu kentte bir sorun olduğunda hiç tereddüt etmede gereken icraatı zamanında yapacağız, adımı atacağız. Petrolspor, bizim için bir değerdir. İmkânlar ve fırsatlar her zaman vardır. Yeter ki kendimize inanalım. Yeter ki bu kent birbirine değer versin. Yeter ki bu kent sahiplenilsin.  Hem istihdam açısından hem eğitim hem spor açısından bu kent ile ilgili bütün sorunları sahiplenme konusunda hiç tereddüt etmeyeceğiz” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete