SPOR

PETROLSPOR ZORLU VİRAJDA

Batman Petrolspor 8 gün içinde 3 önemli karşılaşmaya çıkacak.

PETROLSPOR ZORLU VİRAJDA
10-02-2020 17:49
Google News


Son haftalarda aldığı puanlarla ligde kalma umutlarını yeşirten Petrolspor, Cumartesi Günü kendi saha ve seyircisi önünde Darıca Gençlerbirliği, Çarşamba günü deplasmanda Diyarbekirspor ve son olarak 23 Şubat Pazar Günü kendi saha ve seyircisi önünde Pazarspor’u konuk edecek. Kırmızı-Beyazlı ekibin ligin alt sıralarından kurtulmak için hedef 3 maçtan 9 puan almak. 

LİGDE EN ÇOK GOL YİYEN TAKIMIZ

Batman Petrolspor ligde oynadığı 22 karşılaşmada 6 galibiyet, 5 beraberlik, 11 mağlubiyette kalesinde 42 görüp 26 defa rakip kaleleri havalandırdı. Eksi 16 averajla ligde en çok gol yiyen ve en çok mağlubiyet gören takım Petrolspor avantajlı konuma geçmek için kalesine golü kapattı.

“3 MAÇTAN 9 PUAN ALACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Emin Çelik, 3 karşılaşmadan 9 puan alacak güçlerinin olduğunu belirttirken, “Ligin başından beri hep zor maçları oynadık. 8 gün içinde oynayacağımız 3 karşılaşma hedefimiz mutlak 9 puan almak. Bu hafta içinde 2 maçı kendi sahamızda oynayacağız. Sadece Diyarbekirspor maçı deplasmanda olacak. Çok kaliteli bir oyuncu gurubumuz ve teknik heyetimiz var. Bu karşılaşmaları kayıp geçeceklerini inanıyoruz. Tüm futbolseverleri ve taraftarları sahamızda oynayacağımız karşılamalarda yanımızda görmek istiyoruz. Tarafların ve tüm Batman’ların desteğiyle bu takımın ligde kalacağına inancımız her gün artıyor.” Dedi

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete