SPOR

PETROLSPOR'DA EROK ALARMI

Ligde 12 haftadır 3 puanı bir arada göremeyen ve düşme korkusunu yakından hisseden Petrolspor, Perşembe günü ağırlayacağı şampiyonluk adayı İstanbul Esenler Erokspor'u mağlup edip şeytanın bacağını kırmak ve tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor.

PETROLSPOR'DA EROK ALARMI
10-02-2021 13:06
Google News

 

Ligin ilk yarısında deplasmanda güçlü rakibini Aykut Sevim'in son dakikalarda ki golüyle 1-0'lık skorla deviren Petrolspor'da hedef rövanşı vermemek.

FORVETLERDEN GOL VE GOLLER BEKLİYORUZ
Taraftarlar 6 haftadır golü unutan Petrolspor'un özellikle forvet oyuncularından bu maçla birlikte patlama beklediklerini ifade ederek artık oyuncularımız kendine gelsin iyi mücadele sergileyerek gol ve goller bularak rakibi eli boş göndermelerini ve bizi tehlikeli bölgeden çıkarmalarını istiyoruz dediler.

EROKSPOR'U TANIYALIM
Ligde topladığı 36 puanla lider Somaspor'un 3 puan gerisinde zirve takibini sürdüren Erokspor güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

DİNÇEL'LE BAMBAŞKA BİR EROKSPOR
Pahallı kadrosuna rağmen lige istediği sonuçları alamayarak başlayan ve dört haftada sadece 1 puan toplayabilen İstanbul'un sarı yeşilli ekibi takımın başına teknik direktör Selahattin Dinçel'i getirerek peş peşe galibiyetlerle müthiş bir çıkış yakaladı ve ligde ikinci sıraya yerleşti.
46 yaşındaki başarılı teknik adam Selahattin Dinçel yönetiminde ki Erokspor oynadığı son 15 maçta 11 galibiyet 2 beraberlik ve tek mağlubiyet alarak rakiplerine adeta şampiyonluğun en büyük adayı benim mesajı verdi.

KADRO KALİTESİ DİKKAT ÇEKİYOR
Kadrosunda ligin önemli isimlerini barındıran Erokspor'un kalesini tecrübeli eldiven Ercüment Kafkasyalı korurken 10 golü bulunan Abuzer Gaffar Toplu gibi ligin sefiri bir golcünün yanı sıra kanat oyuncuları Enes Soy, Samet Dağlı ve Aziz Kızılgün gibi ofansif anlamda gerek golleri gerekse asistleri ile takımlarına bir çok maç kazandıran dikkat edilmesi gereken kaliteli ayaklar bulunmakta. Orta sahasında ise henüz 19 yaşında Petrolspor'umuzda forma giyen daha sonra Elazığspor'da süper lig deneyimi yaşayan 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu Murat Kayalı'ın yönlendirdiği Erokspor takımı devre arası takımımıza katılan Onur Alkan'ın boşluğunu Çatalcaspor ile ilk yarıda oldukça başarılı maçlar çıkaran Mehmet Mert Özkaptan'ı transfer ederek doldurdu. Erokspor'un savunma hattı ise stoperler Muharrem Öner-Berk Taşkın ikilisine emanet. Ayaklarına hakim hava toplarında etkili ve topla birlikte oyuna katılabilen oyuncular takımları adına güven veren isimler. Erokspor'da sağ bekte Aziz Aksoy sol bekte ise ligin deneyimli ismi Erdinç Karakaş görev yapıyor. Özellikle bu ikilinin önünde oynayan oyuncuların savunmaya yardıma gelmemesini iyi değerlendirmemiz lazım.

YENİLMEYECEK TAKIM DEĞİL
Ligin ilk devresinde mağlup ettiğimiz rakibimizi saha avantajımızın yanı sıra iyi ve çabuk oyun, iki kişilik mücadele savunmada sıfır risk ve gireceğimiz pozisyonları iyi değerlendirerek yine yenebiliriz. 

HAZIRLAYAN : HARUN KATMAZ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?